Postproject April

image_pdfimage_print

[social_share]

Daar zijn we weer met een nieuwe post over mijn postproject. Een tijdje terug zette ik al een pay it forward op en in dit bericht zal je nog een paar daarvan zien die ik heb verstuurd. Het blijft leuk om te schrijven en er iets moois van te maken, maar de laatste tijd staat het een beetje op een laag pitje.

Heb jij ook een eigen postproject?

DSC_0002 (300 x 300)
Deze mooie PIF kreeg een fijne bestemming bij iemand, ik stopte er wat dingetjes bij om zelf een mooi postpakketje naar iemand te sturen met briefpapier, kaartjes, en mooi papier. En ook de envelop die erom heen zat was weer gemaakt van heel mooi papier.

DSC_0006 (300 x 300)
Nog een mooie PIF met ook briefpapier en verschillende mooie papiertjes, schreef er een lief kaartje bij en stopte het in een mooie zelfgemaakte envelop.
DSC_0007 (300 x 300)
De laatste PIF die ik verstuurde, ook deze in dezelfde trant wat mooi briefpapier mooie papiertjes lief lintje erom heen. En ja ook een leuk kaartje erbij geschreven.
2013-04-15 13.04.30
Ik kreeg van 1 ontvanger van een PIF een leuk pakketje terug gestuurd, zo wat zat er vele mooie spulletjes in de envelop. En zo onverwachts dat is helemaal leuk.
2013-04-15 13.05.00
Een mooie simpele brief, daar wordt je vrolijk van want ja het gaat natuurlijk om de brief en niet om alles wat erbij zit.

2013-04-27 14.41.46
Ben er weer even voor gaan zitten en 2 mooie brieven geschreven.
PostPIF
Dit was een combinatie van een gewone snail mail en een PIF, omdat ik normaal al met haar schrijf en ze zich opgaf voor de PIF heb ik er iets extra,s van gemaakt. Ik stuurde een klein doosje met een mooie opgerolde brief en een recept erin. Een lekker geurtje, 3 spelkaarten, 2 waxtarts en wat kleine plaatjes enz…

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

  1. Miranda schreef:

    Wat leuk allemaal weer!!

  2. Miranda schreef:

    Ontzettend leuk, mijn 3 enveloppen gaan morgen de deur uit

  3. isabelle schreef:

    superleuk! wauw! ik woon ook in zoetermeer haha toevallig! xoxo glamorousfashionista.wordpress.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?