Sneak Peak babykamer

image_pdfimage_print

We zijn al druk bezig geweest met de baby kamer, misschien voor sommige erg snel maar we waren natuurlijk in ons hoofd er al heel lang mee bezig. En als je dan ineens zwanger bent, ben je zo enthousiast dat je gelijk maar rond gaat kijken wat je wilt voor de baby kamer. Zo hadden we dus al gevonden wat we wilde, maar wilde toch nog even wachten met bestellen. Het kamertje moest eerst nog geverfd worden. Dat viel eerst niet mee welke kleur, maar de keuze viel toch op de kleur die ik als eerste zei… Paars.

Toen kwam het leukste de meubeltjes bestellen, en natuurlijk heb ik er foto,s van gemaakt. Dus een kleine sneak peak voor jullie nieuwsgierige.
babykamer

De baby kamer is natuurlijk nog niet af, we hebben nog zoveel meer nodig. Maar heb dan ook nog 6 maanden de tijd om het kamertje in te richten.

Een trotse mama in spe

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Sneak Peak babykamer

  1. Ook even op jouw blog spieken 😉 Wat een leuke kamer zeg! Wij hebben (volgens mij) dezelfde commode en kast, alleen op onze kast zitten de greepjes verticaal zeg maar. Maar wel hetzelfde hout 🙂 En een mooie diepe kleur paars zeg! Misschien vind je het trouwens leuk om mee te doen met mijn winactie voor een speentje met naam? Het is een bon, dus je kunt hem inwisselen als de baby geboren is 🙂

  2. Leuk die paarse muur zeg! Hou ik wel van… En nu al de meubeltjes, ben jaloers…
    Bij mij komen de meubeltjes ergens eind januari pas en de muren moeten ook nog geverfd worden..
    Maar alles op zn tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge