Spam je blog 2)

image_pdfimage_print

Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus spam er vandaag maar lekker op los.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

12 thoughts on “Spam je blog 2)

 1. Lief dat we mogen spammen! Zal ik dan maar het spits afbijten?

  Ik ben Odile, 24 jaar en alleenstaande mama van Maxim (nov ’13). Ik studeer Sociologie aan de Erasmus en in mijn vrije tijd blog ik op http://www.gomommygo.nl waar ik over het moederschap schrijf, over mijn leven, over baby’s & zwangeren, ik deel de laatste modetrends en geef tips en weetjes.
  Wie weet tot ziens!
  Odile onlangs geplaatst…Wist je dat… #5 – Gewicht na je zwangerschapMy Profile

 2. Wat leuk!

  Ik ben Lisa, bijna 23, en studeer Rechten in Leiden. Na jaren ben ik weer een nieuwe blog begonnen, Levenslies, waarop ik schrijf over mijn (studenten)leven, wonen, reizen en alles wat mij verder bezig houdt!

  Lief om zo mijn blog te promoten en nieuwe bloggers te ontdekken. 🙂

 3. Ik ben Inge, 24 jaar en ik ben de eigenaar van http://www.blogboutique.nl.

  Ik wilde een alles omvattende naam voor mijn blog, zodat ik niet aan een onderwerp vastzit, vandaar dat ik heb gekozen voor een boutique. Deze kan ik precies inrichten zoals ik dat zelf wil.

  Ik schrijf over alles. Echt alles. Beauty, studie, reizen, persoonlijk, werk, school, lifestyle en nog veel meer.

  Wellicht tot ziens!
  Inge | Blogboutique onlangs geplaatst…TRAVEL | Eerste keer in een Chambre d’HotesMy Profile

 4. Hoi, ik ben Marijke en pas net begonnen met bloggen. Nou ja, met publiceren van mijn blogjes dan. Schrijven deed ik altijd wel.
  Inmiddels ben ik 37 jaar, mama van 2 mooie kinderen en net in de WW terecht gekomen. Manlief, ja ben getrouwd is vorig jaar vanuit de WW een eigen zaak gestart, dus we hebben een heftig leven op het moment.
  Mijn blog gaat over van alles en nog wat, wat wij meemaken en tegenkomen in het leven.

  Overigens lees ik jouw blog sinds ik op Facebook lid ben van de groep bloggers&mama. Het eerste bericht dt ik daar las ging over jullie heftige gebeurtenis. En ik ben bij je blog blijven hangen….. Nu netook je gaan volgen via Bloglovin.
  Liefs Marijke
  Marijke onlangs geplaatst…Een bordje op de fietsMy Profile

 5. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn crew weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video’s. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD’s, DIY’s, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wilt nemen 🙂
  xxx
  Evy onlangs geplaatst…Mijn 100ste post!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge