Spammen

image_pdfimage_print

[social_share]

Het is weer een maand geleden en dat betekend dat jullie weer heerlijk mogen spammen. Geef het ook door aan andere bloggers want hoe meer er wordt gespamt hoe leuker het is. En alle nieuwe blog linkjes worden op mijn linken pagina geplaatst.

Ben weer benieuwd of er nog leuke nieuwe blogs gaan reageren op deze spam blog, want nieuwe blogs ontdekken blijft leuk.
spamjeblog

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

4 reacties

 1. Keytothefuture schreef:

  Wat leuk! Nou mijn blog ken je al want je komt wel eens langs 🙂 Maar wellicht komen nemen andere mensen ook een kijkje?
  Mijn blog heet http://www.keytothefuture.nl en is een mind and lifestyle blog met hier en daar een vleugje beauty zoals een lekkere massageolie of een goede crème. Maar over het algemeen gaat het over mij, wat ik mee maak of wat ik leuk vind om over te schrijven.

 2. Miranda schreef:

  Mijn blog ken je volgens mij ook al, maar voor de anderen http://blogsvanmiranda.wordpress.com , ik blog over mijn gezin, alles wat me bezig houd, fibromyalgie en noem maar op.

 3. Kelly schreef:

  Persoonlijke / gezin’s blog en over m’n zwangerschap: http://www.sugarblossom.nl

 4. xx_Patries_xx schreef:

  Leuk zeg 😀 ik ben nog niet zo heel lang bezig met m`n persoonlijke blog dus het lijkt me leuk als jullie even langs komen.. gewoon een blog over mij persoonlijk, beauty etc.. http://aboutmepersonal.blogspot.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?