Summer love

image_pdfimage_print

De zomer staat al bijna voor de deur, we kunnen nu al af en toe genieten van het heerlijke zomerse weer. Terwijl het nog maar lente is. Wat ben ik nu enorm blij met een tuin waar ik lekker kan zitten terwijl Max lekker speelt in zijn zwembadje of zandbak. Dit is echt genieten. Even hoeft dan gewoon niets alleen daar samen met Max in het zonnetje.

Ik ben gek op heerlijke kleurtjes, en zomer staat voor mij als kleurrijk. Mooie heldere blauwe luchten, gekleurde bloemen, vlinders, vrolijke kleuren in kleding en sieraden. Ik ben er gek op. Daarom vandaag een heerlijke inspiratie blog voor de zomerse dagen.

Blote voeten in het gras

Vroeger moest ik er als kind niet aan denken met mijn blote voeten in het gras te lopen. Nu vind ik het eigenlijk heel erg lekker, maar heb ik nooit echt de gelegenheid ervoor. Toen ik veel op Mirre was deed ik dat heel vaak wel lekker rondlopen op blote voeten. Nu in huis doe ik het ook graag, alleen het vervelende is dat ik door zweet voeten steeds voetafdrukken achter laat vloer. Waardoor ik het dan weer een stuk minder fijn vind.

Kleurige armbandjes

Ik houd er echt van allemaal verschillende kleuren armbanden, ik draag ze zelf vrij weinig maar het ziet er zo leuk uit. Ik draag wel zeker zo nu en dan armbanden, maar niet vele aan een arm. Inmiddels heb ik ook al veel verschillende armbanden in huis en daar is weer een mooi zomerse armband bijgekomen. Eerlijk ik kon eigenlijk niet kiezen welke kleur het liefst had ik ze alle drie genomen. (ja ik weet het zijn er vier, maar ik bedoel dus echt de blauwe, groene en roze zou ik dan zijn voor gegaan) Uiteindelijk ben ik gegaan voor de groene kleur, met drie bedels eraan. Een hart bedel met de naam van mijn partner, de ster bedel met de naam Daan en een discus met de naam Max. Zo heb ik al mijn mannen bij me dragen. Ik blijf het mooi vinden dat de namen die me dierbaar zijn terug komen en dan is sieraden graveren een hele mooie uitkomst.

Even genieten

Dan heb ik nog gewoon wat heerlijke kleurrijke plaatjes om te laten zien, gewoon omdat ik er zelf zo van kan genieten. Zo vind ik het dus heerlijk om op pinterest rond te snuffelen, maar in de natuur is het ook erg fijn alle mooie kleuren te ontdekken.

Waar houd jij van in de zomer?
 
Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge