Take a look at my life *week 21*

image_pdfimage_print

Sinds Max er is ben ik veel meer buiten dan ik normaal was, en dat bevalt me wel. Het is ook lekker weer en om dan met hem lekker naar buiten te gaan is erg fijn. Soms is het wel te warm om echt iets te gaan doen en genieten we gewoon heerlijk in de tuin. Het is al de zoveelste keer dat hij lekker in het zwembadje speelt in de tuin. Het enige nadeel vind ik als hij op de tegels tijgert dat het schuurt op ze armpje en dat elk shirtje gewoon zwart word. Dan zou je zeggen lekker oude buiten kleding laten dragen, ja als we die al zouden hebben. Want alles is eigenlijk gewoon nog nieuw wat hij draagt. En het echt goed schoon krijgen is best lastig. Dus heb je een tip om het weer echt schoon te krijgen hoor ik het graag? Verder vind ik het ook wel ergens weer fijn om te zien dat hij vies word, want een schoon kind die buiten is geweest heeft niet gespeeld. (zeker op deze leeftijd, omdat hij nog niet loopt) 

Even in de tuin zitten en een lekker ijsje eten. Wat ben ik blij dat we nu een tuin hebben, heb er al veel van genoten deze lente. Op het balkon van onze vorige huis, zat ik overdag bijna nooit daar. Het was daar ook echt niet uit te houden. En nu kan ik niet altijd binnen zitten, want ik gun het Max ook lekker in de tuin te spelen.Af en toe in de ochtend mag Max naar babytv kijken, je ziet aan hem dat hij het echt wel leuk vind. Heel aandachtig kan hij er naar kijken.Het was weer tijd om lekker in de tuin te spelen, en genieten in het zwembadje. Wat kan ik zo genieten van hem…Geen zin om thuis te zitten, al was het wel erg warm voor een wandeling. Maar ben lekker met Max op pad geweest en naar de kinderboerderij/hertenkamp gelopen hier in Winsum. Het stelt niet zoveel voor, maar Max vind het erg leuk al die geiten. Zichtbaar en hoorbaar geniet hij van de diertjes. En is ook echt nergens bang voor.Nu konden we ook wel wat dichterbij de herten, nu hij open was. We hadden er al eens heen gelopen, maar in de weekenden in het dicht. Nu ben ik echt naar binnen gegaan, en kon ik mooie foto,s maken van de herten.

Zulke mooie beestjes.Zaterdag was er schaapscheerders feest op de kinderboerderij waar ik zelf heb gewerkt en we zijn er even heen geweest. Het was alleen veelte heet om er lang te blijven.Eventjes zitten in het gras, vind het nog niet zo heel fijn. Maar ben toch heel even op onderzoek uit geweest.

He bah wat is dat nu, ineens zand…Ook nog even om kijken of mama en papa er nog zijn. Natuurlijk wij lopen niet weg van je Max.We hebben nog even wat geitjes geaaid en een pony geaaid. Daarna zijn we even naar opa en oma geweest. Daar wilde ik lekker alles van de tafel halen en een zooitje maken met mijn koekje. Toen ik moe was werd ik lekker druk en zijn we toch maar naar huis gegaan. In de auto kon ik uiteindelijk me ogen niet meer open houden, maar al gauw waren we thuis en mocht ik slapen in mijn bed.Vandaag weer een middagje in de tuin gezeten. Lekker even genoten van het zonnetje, al werd het wel erg warm. Maar naar binnen gaan was geen optie want Max was lekker buiten aan het spelen. Maar gewoon een luie middag gehad, al moet ik zeggen dat als Max in de tuin speelt het voor mij intensiever is dan als hij binnen speelt. Want buiten moet ik hem extra goed in de gaten houden als hij in het water speelt.Na een tijdje kreeg hij het koud en heb ik zijn natte shirt maar uit gedaan en toen vond hij het in het zonnetje nog wel even lekker om te spelen. Stoer doen op de stoel staan en wiebelen met de billen.Nog maar even op de grond, want zo op die stoel is ook wel gevaarlijk. Moet hem dan heel goed in de gaten houden, en zo op de grond kan ik ook weer even ontspannen zitten. We hadden laatst de spullen van het plekje van Daan (crematorium) schoon gemaakt. En nu heeft Max de ijscowagen te pakken die Daan voor zijn eerste verjaardag kreeg van ons. Hij valt goed in de smaak.

En nu weer op naar volgende week….

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 21*

  1. Een tip om kleding schoon te krijgen heb ik niet maar misschien bij het kopen ervan opletten dat het niet te licht is? Voor mijn zoontje van 2 koop ik bijna geen lichte kleding vanwege die vlekken dus. Op donkere kleding zie je het minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge