Sunshine Award

image_pdfimage_print

Om een klein beetje vrolijkheid op me blog te krijgen na alle ellende die ik heb geschreven, ben ik genomineerd voor de Sunshine Award door go mommy go. Ik had deze eigenlijk al een keer eerder ontvangen. Maar nog niks mee gedaan. Nu ga ik ervoor en ga ik jullie mijn 7 feitjes vertellen.

 

De 7 feitjes

1) Hoe groot het verdriet ook is van het verlies van onze zoon, in gedachten hopen we dat er een broertje of zusje komt voor hem. Toen Daan er was zou er geen sprake van zijn van een 2e kindje. Nu hij er niet meer is wordt dat toch echt heel anders. Je kies voor een kindje voor je hele leven, en niet maar voor 4 maanden. Dus wie weet in de toekomst schrijf ik wel dat ik zwanger ben van ons 2e kindje.

2) Ik slaap slecht, heel onrustig kan ik zijn in de nacht. Maar merk als ik een dag niks heb gedaan, en mijn verdriet toelaat dat het in de nacht ook beter gaat.

3) Ook eten gaat slecht, het gewone eten vind ik helemaal niks. Maar er gaat wel allemaal troep naar binnen. Moet echt weer beetje hulp hierin gaan krijgen. Wil echt niet meer terug naar me oude gewicht, dat laat ik gewoon niet toe.

4) Zoveel lieve mensen om me heen waar ik hulp aan kan vragen, maar zo moeilijk voor mij om het dan ook echt te vragen. Gisteren stuurde ik uiteindelijk iemand een berichtje omdat ik in de put zat. Een hele overwinning.

5) Schrijven vind ik momenteel heel fijn, maar soms komt er echt niks uit me handen omdat ik zo moe ben. Maar ik ga toch eens binnenkort aan mijn wens beginnen, een boek!

6) Dit is de Sunshine Award, maar het blijft moeilijk om positieve feitjes te vertellen over mij. Maar ja jullie weten allemaal in wat voor proces ik zit. Rouwen is zwaar merk ik.

7) FEIT is dat ik super blij van al jullie lezers wordt. Zoveel bezoekers de laatste tijd, zoveel lieve troostende woorden. Jullie zijn echt geweldig.
sunshine-award

Ik heb wel heel veel moeite moeten doen om wat vrolijkheid op me blog te zetten. Maar ook wel fijn om beetje bij leuke dingen stil te staan weer.

En dan de 7 blogs die ik de Sunshine Award ga geven

Kleine wondertjes
Bymirandaa
Je kindje doet het zo
Made by Irene
My live and more
Deez.nl
Blog van Miranda

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Sunshine Award

 1. Je doet het super! Ik zou het je echt niet na doen, dat weet ik zeker. Ik heb zoveel bewondering voor je. Via deze manier wilde ik toch even laten dat ik veel aan je denk.. Het is jouw rouwproces en daar hoef je je nooit voor te verontschuldigen! Xx
  Odile onlangs geplaatst…10x voedingsbeha’sMy Profile

 2. Wat lief dat ik ben genomineerd!
  Ik ga er zeker aan meedoen.

  En ik wil nog even kwijt dat ik zoveel respect heb voor jullie
  zoveel openheid, eerlijkheid, en zoveel verdriet…

  en wat heb ik een bewondering voor jullie.

  Bedankt voor de nominatie en wat goed dat je gaat beginnen
  met een boek om alles te schrijven.

  liefs en een hele dikke knuff xxx
  klavertjevier onlangs geplaatst…Dit is waar wij naar kijken op tv 🙂My Profile

 3. Wat goed dat je een boek gaat schrijven. Hopelijk helpt het je in het rouwproces. Vind dat je het super doet en wil je nogmaals heel veel sterkte wensen. En natuurlijk neem ik de tag over.

 4. Bedankt voor je berichtje! Wat lief dat je me genomineerd hebt! Bedankt! Ik heb hem al eens ingevuld, maar zal er eens over nadenken om het binnenkort nog eens te doen. Een beetje positiviteit kan geen kwaad lijkt me.

  Ik ken jou en je blog eigenlijk nog helemaal niet en lees nu pas voor het eerst op je blog. Ga zo direct even verder kijken, alleen al door dit artikel krijg ik de indruk dat je een heel dapper persoon bent! Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode!
  Miranda onlangs geplaatst…September in foto’sMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge