Take a look at my life 11

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


Op de fiets gestapt om naar Daan* toe te gaan. Even zijn plekje nog wat opfleuren. Ik mocht uit de tuin van een vriendin een kleine lantaarn uitzoeken om een waxinelichtje erin te kunnen branden. Aangezien ze steeds uitwaaien in ons houdertje. Dus die ging ik nu brengen. Maar ik had ook een klein vaasje mee genomen van huis waar ik gerbaras in wilde hebben. Dus eerst nog even langs de bloemen winkel om die te halen. Daar kocht ik er 3 van in verschillende kleuren.

Na het bezoekje aan Daan* ben ik nog even het centrum Paddepoel in gegaan. Ik bestelde heel impulsief een tekst ring. Daar is het nu nog even wachten op. Die krijgen jullie dus nog wel te zien.

Dinsdag 10 maart 2015

IMG_20150310_114342Vandaag stapte ik weer op de fiets, had een afspraak in de stad. Daarna fietste ik door naar de sportschool. En heb dus even lekker gesport. Natuurlijk moest ik nog terug naar huis fietsen. En was ik echt onwijs moe toen ik thuis aankwam. Dus de rest van de dag heb ik eigenlijk niks mee gedaan.
IMG_20150310_114424Even een lekker broodje eten toen ik thuis kwam.
IMG_20150310_172525Ik maakte voor het eerst frietjes uit de oven van zoete aardappel. Ze hadden alleen wel iets korter erin gemogen. Maar lekker waren ze zeker wel.

Woensdag 11 maart 2015

IMG_20150312_100625We beginnen eerst maar eens met warme havermout. Lekker hoor zo,n warm ontbijtje, maar een hoop werk op de morgen. Daarna op naar het werk op de kinderboerderij.

Donderdag 12 maart 2015

Pyjama dagje gehouden. Dus lekker niks bijzonders gedaan. Veel series gekeken via Netflix.

Vrijdag 13 maart 2015

IMG_20150313_125128Deze ochtend ging ik weer lekker naar de yoga toe. Eerst lekker al die spieren aan het werk zetten. En dan nog even ontspannen tijdens de les. Daarna wil ik toch het liefst gewoon slapen. Maar dan heb je nog de hele dag voor je. Maar veel heb ik niet meer gedaan.

IMG_20150313_130459Thuis nog even fritatta  gegeten, geen zin om te wokken want dat doen we de avond al genoeg.

Moest ook nog even slapen tussen de middag, want we gingen s,avonds uiteten.
IMG_20150313_181107Heerlijk gaan wokken. En dan kom je bekenden tegen. De collega van mijn man en haar vrouw een vriendin van mij. En haar zoon. Maar we hebben heerlijk samen gegeten. We waren van de week namelijk een jaar geleden geregistreerd partnerschap aangegaan. Zo nu en dan kwam ik me vriendin tegen, even kletsen en knuffelen. Was dus een erg gezellige avond.

Zaterdag 14 maart 2015

Lekker uitgeslapen, daarna boodschappen doen. Na de boodschappen doen gelijk door naar paddepoel gegaan. Ik dacht dat me ring klaar zou zijn. Ze had gezegd zaterdag. Heb ook nooit op de bon gekeken. Het was een week later. Maar dat had ze niet gezegd. Helaas dus. Dan nog maar even naar Daan* toe want dat is er vlakbij.

IMG_20150314_150858In de middag maar even flink aan mijn blog gewerkt. Helaas werkte mijn laptop niet mee, dus ben ik maar even op me tablet bezig geweest.

Zondag 15 maart 2015

En vandaag is het weer een pyjama dagje…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge