Take a look at my life 16

image_pdfimage_print

Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van instagram en het dan later in een blog verwerkt. Dat doe ik dus ook elke week. En we zijn weer aangekomen in een nieuwe week. Dus kan je weer lezen wat ik de afgelopen week heb gedaan en mee heb gemaakt.


 

week 16Deze week heb ik veel de fiets gepakt. Samen met mijn man even kijken waar ik heen moet voor de afspraak voor de nieuwe psycholoog. Dan voel ik me iets zekerder, hoef ik me alleen om het gesprek druk te maken. Die donderdag moest ik er voor het echie heen. Alles ging prima. Geloof ook wel dat het goed gaat komen met deze psycholoog. Maar dit was pas 1 gesprek wat goed voelde. Dus hoop dat het echt klikt. Dan ben ik woensdag nog even wezen werken, wat was het heerlijk weer he! Heb dan ook nog even na genoten in het zonnetje met een glas water en een zakje nootjes en gedroogd fruit. Ook at ik deze week heerlijke wraps met kipfilet, komkommer, rucola en augurk. Kreeg ik het boek “Lieve Juul” binnen waar ik deze week ook gelijk in ben begonnen met lezen.

Zaterdag ben ik er samen met mijn man op uit geweest. Op de fiets naar Daan toe. Van te voren even nieuwe bloemen gehaald voor hem. Staat weer mooi op zijn plekje. Op de terug weg naar huis zijn we nog even gestopt bij me schoonouders. Daar even een kopje thee gedronken. Ik kreeg oorbellen van haar waar ze zelf niet tegen kan. Ook liet ze zien dat ze een mooi hangertje had gekocht. Een baby hangertje voor aan haar ketting. En aan de achterkant heeft ze er Daan in laten graveren. Dit vind ik zo mooi gebaar van haar.

Die avond zijn we nog een stukje gaan wandelen, maar er stond een koude wind. Dus niet heel lang weg geweest. Heb nog wel een kort filmpje gemaakt van de lammetjes die we tegen kwamen.
IMG_20150419_121014

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge