Take a look at my life 25

image_pdfimage_print

Deze week was ik even niet intern bij Mirre. Wel ben ik er voor een losse sessie heen geweest, was blij dat het mogelijk was. Dus heb wat meer tijd voor foto,s maken gehad en dat zullen jullie ook weten ook in deze weekoverzicht. Best raar, soms schrik ik gewoon van mijn telefoon dat ik hem af hoor gaan vanwege een berichtje. Want als ik bij Mirre ben heb ik mijn mobiel vaak niet op zak, of hij staat helemaal stil. Eigenlijk best wel lekker wat minder met mijn mobiel bezig als ik niet thuis ben. Thuis lukt me dat dan weer minder goed. Maar dan wil ik ook jullie weer op de hoogte houden van alle dingen rondom mijn behandeling enz…IMG_20160704_120426Even buiten zijn en dan gewoon omdat het kan deze mooie bloemen op de foto zetten.IMG_20160704_121026Zodra ik thuis de kans heb, eet ik even geen brood. Dus ik maakte weer een heerlijke wok maaltijd.IMG_20160704_134140Die avond maakte ik gelijk alvast springrolls voor de volgende dag om mee te nemen naar Mirre. Zodra ik daaraan kwam, kon ik even rustig eten voor mijn sessie.IMG_20160704_182330Nu ik wat meer tijd heb thuis, ben ik maandag maar even naar de sportschool geweest. Nee niet voor de yoga, dat is op vrijdag. Maar me even flink in het zweet werken op de fiets en de loopband.IMG_20160706_112123Woensdag besloot ik even naar de kinderboerderij te gaan, even buurten bij mijn collega,s. Deze dag was ik zo vrolijk, kwam door mijn sessie van de dag ervoor. En iedereen viel het dan ook op dat ik me goed voelde. Het was echt even gezellig om daar te zijn en te kletsen. Ook de koeien te zien, die er nieuw zijn.IMG_20160706_132943Deze vind ik wel heel erg passend bij me, en daarom wilde ik hem heel graag delen met jullie.IMG_20160707_140752Foto,s gemaakt toen ik naar Valthe was, dus bij Mirre. Maar kon ze daar niet uploaden wegens geen internet. Toen bedacht ik me later ineens om ze toch maar even te delen. De koeien kom ik onderweg lopend tegen. Daarna even wat gegeten. En na de sessie maakte ik een foto van het beeldje. Ze hebben daar altijd zulke mooie beeldjes staan. En elke keer weer iets anders. Ook altijd bloemen en brandende kaarsjes in de zaal. Zo mooi en zo rustgevend.IMG_20160707_183023Ik kocht 1 bloem omdat ik de avond naar een “helderziende waarnemingen” avond ging. En ze vroegen een bloem mee te nemen. Dit bleek voor iemand te zijn die afscheid nam. Maar ik nam de foto van Daan mee. En was eigenlijk bang dat ze daar niets mee zou doen. Toch kwam iedereen aan de beurt en dus ook ik met de foto van Daan. Het was een bijzondere avond, wat was ik zenuwachtig. Vond het moeilijk te horen wat ze me te vertellen had. Maar een mooie boodschap ook van Daan dat het goed met hem gaat.IMG_20160709_141154Zaterdag gingen we nog even naar het plekje van Daan. Kom er al een tijdje niet meer. Maar echt nodig heb ik het ook niet. Maar zijn plekje moet wel beetje netjes gehouden worden vind ik. Dat hebben we dus dan ook gedaan. Ook kreeg hij weer mooie bloemen. Dit keer mooie roosjes.IMG_20160710_124709Zondag ging ik even alleen op pad naar de stad. Er was een Zeldzaam mooi events op de vismarkt. Dus even lekker de kraampjes afgelopen. Was wel even leuk, maar had er meer van verwacht. Ach ja het was prachtig weer en dan is het fijn om even niet binnen te zitten.IMG_20160710_131909Ik at een heerlijk ijsje van Pure Frozen. Een gezond yoghurt ijsje met aardbeien banaan en wat stroopwafel.

IMG_20160710_133412Deze gekke beesten kwam ik ook nog tegen op de vismarkt, daar wilde ik wel even een kiekje van maken. te grappig.

Vinden jullie yoghurt ijs ook zo lekker?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge