Take a look at my life 27

image_pdfimage_print

Wat was het heet van de week he, echt een hittegolf. De zon was zo fel en toch heb ik ook veel buiten gezeten. Op sommige momenten niet zo goed idee. De zon brand echt in je huid, dat is dus heel slecht voor je als je te lang in de zon zit. En ja dat heb ik dan ook gemerkt. Hoe hebben jullie de hitte overleefd, wat hebben jullie gedaan?

insta27

*Maandag aanwezig bij Ohanahome, wat was het heet deze dag. Ik zat veel in de tuin te kletsen. En had dus niet door dat ik super aan het verbranden was. Zo erg dat ik me in de avond niet zo lekker voelde. Ben toen binnen even gaan liggen, lekker in slaap gevallen. Daarna heb ik even een uurtje tv gekeken. Nog even kletsen, daarna naar huis gegaan.
*Dinsdag op weg naar mijn vriendin Linda, daar zou ik een nachtje logeren omdat ik de dag erna mijn tattoo ging laten zetten in Den Haag. En aangezien mijn vriendin in Zoetermeer woont is dat vlakbij. Wat was het fijn om haar weer te zien. Lekker aan het bij kletsen geweest. Zo vaak zien we elkaar niet, zo jammer. Maar het is niet anders vanwege de afstand.
*Woensdag helaas amper geslapen op het luchtbed in de woonkamer. Om 07.00 moest ik er ook uit en moest de luchtbed opgeruimd worden vanwege de katten die er rond lopen. Haar man moest aan het werk. Wij moesten iets later weg omdat mijn vriendin nog even een afspraak had staan vanwege haar werk om 09.30. Dus was me in het centrum beetje aan het vervelen. Bijna niks was nog open en het was te heet om echt rond te lopen. Ben maar even de Primark in geweest, die was wel open. Maar pas toen me vriendin terug was zijn we samen uitgebreid daar gaan shoppen. Heb een leuk slaap setje gekocht van Nijntje. En een rugtas, waar ik ook erg blij mee ben. Toen waren we eigenlijk wel heel moe vanwege de warmte en zijn we een terras op gaan zoeken, wel met schaduw. Vroeg gaan lunchen omdat we nog op tijd naar Den Haag moesten voor mijn afspraak. We hebben een heerlijk omelet met ham en kaas gegeten. Daarna naar de tattooshop. Wel wat te vroeg, en ook liep ze een uur uit. Nou daar heb ik al meer over verteld in mijn vorige blog. Toen hij erop stond was het tijd om naar huis te gaan. Dat was echt een vreselijke reis. Een rechtstreekse trein had ik naar Groningen maar we liepen storing op, dus ging hij niet verder dan Almere. Nou een hel om thuis te komen, zeker met die hitte. Een gedeelte met de bus, vertragingen enz… Een treinreis van 5 1/2 terwijl je er normaal 2 1/2 uur over doet. Ik was om 16.30 vertrokken en thuis om 22.30.
*Donderdag ik had om 11.00 een afspraak met Annelies in Ohanahome. We hebben heel lang met elkaar gepraat, heb mijn verhaal nu pas verteld over Daan aan haar. Wat was het fijn om dit eindelijk met haar te delen. We hebben over de hele dag best wel veel gepraat met elkaar, ze had blijkbaar de tijd deze dag. S,avonds mijn nieuwe slaap setje aan gedaan. Een korte broek van Nijntje, leuk he!
*Vrijdag ik was vergeten me aan te melden voor de yoga, maar het was me toch te warm. Deze dag ben ik thuis gebleven. Wel even wat boodschapjes gedaan, maar verder niks. In de avond werd ik heel verdrietig. Het was drie weken geleden dat ik een hele dag alleen thuis was. Op de ochtend na dan, toen was me man er nog even. Het voelde niet fijn om alleen te zijn. Ik raakte in gesprek op de app met Annelies. Zo hebben we de hele avond zitten kletsen en lachen… Ondertussen lekker kersen eten, thee drinken en genieten van wierook. Al snel voelde ik me minder verdrietig en eenzaam.
*Zaterdag ja op deze warme dag stelde Bert voor om te gaan shoppen in Assen. Gek, maar was wel gezellig. Eerst voor hem een korte broek en hemdjes. Toen voor mij ook een korte broek, ook een hemdje. Maar niet degene die op de foto dat is van mijn slaap setje.
*Zondag ja weer zo,n niks-doen-pyjama-dagje…

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 27

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge