Take a look at my life 28

image_pdfimage_print

Een week om er nu maar even aan toe te geven dat mijn lichaam even helemaal op is. Toch natuurlijk de nodige dingen gedaan. Maar zodra ik de kans had om even niks te doen lag ik op bed tv te kijken. Of gewoon even heerlijk slapen overdag. Het is allemaal best veel de sessies met al die emoties die er bij komen kijken. Het is voor een goed doel, daarom ben ik ook blij dat ik deze kans heb aangepakt. Al is het soms weleens dat ik heel graag gewoon weg wil blijven daar en even gewoon niet wil voelen. Maar ik weet ook hoe het is om niet te voelen, dat was de reden waarom ik bij Mirre terecht kwam omdat ik juist weer wilde voelen. Dus ondanks ik het zwaar heb, is dit de juiste keuze geweest.IMG_20160725_122117Jeeeeh, maandag kon ik weer even met lieve Annelies knuffelen. En even weer fijn met elkaar gepraat. Dit was al weer een tijd geleden dat ik er was, dus ook vele hoogte punten met haar kunnen delen. Het was dus een hele fijne avond bij haar.IMG_20160727_204637Wat is het toch een raar weer steeds, warm en ook vaak regen. De zon, ja dan krijg je een regenboog. Wat is dat toch mooi om te zien.IMG_20160729_112214Donderdag was het weer tijd om naar Mirre te gaan, maar ik was redelijk vroeg in Emmen. Ben toen maar even een rondje gaan lopen, zag dat er markt was.IMG_20160729_121257Toen naar het station gelopen, want daar zou de regiotaxi mij ophalen. Best lekker luxe hoor met de taxi, maar als de vakantie voorbij is ga ik gewoon weer met de bus. Die nu dus niet rijd. De taxi was ook vrij laat, dit keer was ik niet de enige die ze moest ophalen en wegbrengen. Normaal ben ik er in een kwartier, nu heeft het denk een half uur geduurd voordat ik bij Mirre was. Gelukkig had ik tijd zat om er te komen voor mijn afspraak.IMG_20160729_154435Na een erg bevrijdende sessie was ik helemaal ontspannen en besloot heerlijk op de trampoline te gaan bijkomen ervan. Heb er een uurtje kunnen liggen, want toen begon het te regenen. De rest van de tijd binnen doorgebracht tot mijn taxi me kwam halen.IMG_20160729_191754Laat thuis dus dat betekend makkelijk eten, even langs de snackbar geweest voor mijzelf. En daarna heerlijk thuis gegeten en me rust genomen.IMG_20160729_202616Je ziet de meest prachtige dingen in de natuur als je erop let. En bij Mirre kom ik soms zo tot rust in de natuur dat me dit gewoon opvalt. Kijk dan wat een mooie rups dit is. Dan ben ik ook heel nieuwsgierig wat voor mooie vlinder dit zou worden.IMG_20160730_154029Thuis me rust nemen, want dat kan ik wel gebruiken. Lekker op bed serie kijken. Inmiddels heb ik deze serie al weer uitgekeken.

Wat doe jij als je lichaam even zegt stop en nu niet verder meer?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge