Take a look at my life 31

image_pdfimage_print

De eerste vakantie week van mijn man zit er alweer op. Toch ben ik maar vrij weinig thuis geweest bij hem. Zo heeft hij een week lekker rust kunnen nemen. Daar was hij zeker wel aan toe. Altijd maar hardt aan het werk, zelfs met veel over uren draaien. En dan komt erbij wat we allemaal hebben moeten meemaken met Daan, want ondanks hij niet zijn gevoelens uit zitten die er natuurlijk wel. Een mens kan tot een bepaalde hoogte wat aan en dan heb je toch echt ook rust nodig. Dus de vakantie voor mijn man is zeker welkom.

insta31

*Maandag dag vol regen en wat doe je dan bij Ohanahome, precies spelletjes spelen, gek doen en iets met blind tekenen met Mo (afgekort) de dochter van de eigenaresse van het huis. We hebben ons samen goed vermaakt.
*Dinsdag weer een middag bij Ohanahome. Dit keer afgesproken met een vriendin daar omdat ze een intake gesprek had met Annelies. Gelukkig voelde het gelijk goed aan voor haar om met haar te praten. Dat is de eerste stap naar een sessie. Voor de dag erna heeft ze een afspraak gemaakt voor haar eigen sessie. Wauw wat een mooi gevoel dat ik iemand daar toe heb gebracht voor wat hulp in haar leven. Ik ben een beetje aan het lezen geweest, kreeg een boek om NEE te leren zeggen. Eerder had ik al even een gesprek gehad met Annelies, ik was zo verdrietig. Allemaal herinneringen van Daan komen boven nu het bijna een jaar geleden is dat hij overleed. Later die dag begon ik me niet zo lekker te voelen, ook dat merkte ze op. Was nogal van de wereld, maar wist niet goed om erover te praten. Ik was een paniekaanval aan het opvangen, maar zodra ze me kwam knuffelen kwam die los. Nadat ik wat rustiger was zijn we nog even gaan praten. Dit was een heftige vermoeiende dag voor me geweest. Ben dan ook die avond om 21.00 gaan douchen en daarna naar bed gegaan.
*Woensdag met veel tegenzin naar de kinderboerderij, ik moest me er echt toe zetten. Maar ik ben geweest. Thuis ben ik vrij snel me bed in gegaan, en de hele middag liggen rusten/slapen. Dit had ik echt zo nodig. Vroeg in de avond kreeg ik een berichtje van mijn vriendin die een sessie had gehad. Ze wilde afspreken, en zo ben ik die avond naar haar toe gegaan. Stond te wachten voor de bus het was nog altijd lekker aan het regenen. Gelukkig stond ik droog. Het was een fijne avond bij haar. Ze heeft haar sessie met me willen delen, wat ik heel bijzonder en ontroerend vond. Rond 23.30 was ik weer thuis van een gezellige avond. Dit moeten we zeker vaker doen, want naast dat ze stage liep op de kinderboerderij 5 jaar geleden hebben we nooit zo afgesproken. En toch voelde het zo goed ik durf te zeggen dat ze een vriendin is.
*Donderdag naar de kapper geweest. Geen goede keuze geweest om naar de voordeel kapper te gaan. Dacht eens te kijken of dat wat is. Ga dus voortaan gewoon weer naar me eigen kapper. Ze hebben echt me haar verpest gewoon.
*Vrijdag selfie in de bus, ik en mijn petje omdat ze bij de kapper mijn haar verpruts hadden. Maar moet er maar aan gaan wennen tot het weer aangegroeid is. Daarna nog even naar Ohanahome geweest, moest even ontladen daar. Weer een tijd lang gepraat, zelfs even goed boos geweest op haar. Wat ik helemaal niet fijn vind, waardoor ik dan weer boos op mezelf wordt. Maar gelukkig kan het allemaal daar, huilen boos worden, paniek en natuurlijk gewoon fijn knuffelen en lachen. Thuis nog even me rust kort genomen, want we gingen deze avond met de familie uiteten. Lekker wokken met me schoonouders en zwager en mijn ventje. Het was deze avond volle maan en die moest ik gewoon op de foto zetten. Zo mooi om te zien.
*Zaterdag besloten we naar Daan te gaan, dus konden we ook eerst nog even naar de begraafplaats waar het kindje ligt van een vriendin van mij. Daar waren we eerder opzoek naar, van de week was Bert er al even alleen geweest en het gevonden. Nu toch even samen, wilde zo graag een kaarsje branden voor hem. Dus dat hebben we even gedaan. Daarna naar Daan en even alles mooi op orde gemaakt. Nu ziet het er allemaal weer netjes uit.
*Zondag zijn we een dagje weg geweest. We zijn naar Giethoorn geweest. Het was er heerlijk weer voor. Maar wat was het druk. Echt foto,s konden we niet maken wat de bedoeling was. Toch hebben we heerlijk genoten van alle bootjes en het uitzicht. Ik kocht daar in een winkeltje een edelsteen, een zwarte Toermalijn. Deze haalt de negatieve energie bij je weg.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge