Dagje weg: Safaripark Beekse Bergen

image_pdfimage_print

In de tweede week van de vakantie van mijn man zijn we een dagje weg geweest. Dit stond al weer een tijdje op de planning om heen te gaan. En aangezien ik eigenlijk nooit iets weet voor zijn verjaardag te geven. Omdat hij het zelf niet eens weet, zou ik deze dag voor zijn verjaardag cadeau doen. Iets voor ons samen, hoe leuk is dat.

Heel vroeg gingen wij al op pad met de auto, we waren al voor 07.00 van huis vertrokken. We wilde met de openingstijd er zijn. Dat is goed gelukt, toen we aankwamen waren ze nog maar net open. Dus was het ook nog niet zo heel druk. Wel overal waar we keken zagen we leuke gelukkige gezinnetjes, met kindjes. Dat was wel voor mij een verdrietig iets om te zien. Heerlijk om ze zo te zien genieten de kinderen. Maar wij hadden daar met Daan moeten rondlopen. Pronken met onze zoon, nu was het praten tegen een onzichtbaar kind en aan hem de dieren laten zien. Ja want wij betrekken hem wel overal in, hij is tenslotte onze zoon. Maar ondanks ik van die gelukkige gezinnetjes verdrietig werd hebben we samen een heerlijke geweldige dag gehad.

Hoe koud het in de ochtend was toen we vertrokken hoe warm het in de loop van de middag werd, we waren dan ook blij dat we onze korte broek aan hadden gedaan. Als eerste zijn we begonnen met de looproute. Gewapend met camera beide hebben we naar de meest prachtige dieren gekeken. Er zijn dan ook vele foto,s gemaakt. Deze keer was ik vast besloten met de boot over het park te gaan, want dat hadden we nog nooit gedaan. Toen we dus onderweg de aanlegplaats van de boot tegen kwamen zijn we gaan kijken hoe laat hij kwam. Dat duurde nog wel even, dus zijn we even verder gelopen. Maar toch wilde we wel een beetje in de buurt blijven. We liepen naar de plek van de roofvogel show, maar ook daar was nu niks te zien. Toch maar langzaam terug voor de boot. En gelukkig deden we dat want nu stond er ineens een lange rij. Dus we zijn aangesloten bij de rij. Toen de rij eindelijk in beweging kwam om op de boot te mogen, konden we nog net mee met deze boot. Wat een geluk zeg. Ik vond het een leuke ervaring op de boot, helaas viel het tegen met de dieren die je ziet vanaf de boot. Maar er werd heel erg leuk verteld op de boot over de dieren. We hebben zo,n 20 minuten o de boot gezeten, daarna hebben we onze route vervolgd. Tot we bij de bus aankwamen, want daar wilde we ook zeker even mee. Wat een hitte in de bus, maar nu zouden we wel meer van de dieren zien.

Na de busrit over het park hebben we de rest van de looproute afgemaakt. Daarna hadden we alles gezien en vonden het wel genoeg geweest op het park.
We besloten via een omweg naar huis te gaan, nog even langs Maassluis te gaan. Mijn broer heeft daar een ijssalon en Bert had hem op deze locatie nog niet gezien. Maar het belangrijkste was natuurlijk om een heerlijk ijsje daar te eten. Toen we daar aan kwamen hebben we eerst even in Maassluis heerlijk gegeten. En daarna dat heerlijke ijsje bij “De ijsmaker Jeroen

Hierna zijn we rustig richting huis gegaan. Moe en voldaan van een heerlijke dag weg.
DSC_0042

DSC_0053

DSC_0062

DSC_0095

DSC_0189

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Dagje weg: Safaripark Beekse Bergen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge