Take a look at my life 33

image_pdfimage_print

De laatste vakantie week is alweer voorbij. Man weer aan het werk en ik doe weer gewoon mijn ding zoals altijd. Zal dus weer wat vaker bezig zijn in huis. Maar ook vaker weer van huis zijn. Heb net twee weken afgekickt van Ohanahome, maar daar zal ik nu wel weer vaker gaan komen. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Maar nu eerst nog even een overzichtje van de laatste vakantie week samen met mijn man.

Eigenlijk hebben we deze week een beetje als rust week gehouden. Ik ben de laatste tijd zo onwijs moe dat ik het liefst op bed lig. Lekker tv kijken of een boek lezen. Veel slapen, want in de nacht slaap ik soms ook erg weinig. Het is een week van weinig foto,s zoals je kan zien. Ik had me zinnen gezet op een Happy Planner, waar ik jullie meer van ga laten zien in een nieuwe blog. Hieronder alvast een voorproefje.
IMG_20150813_134755En ja zoals je ziet ben ik echt onwijs moe, wilde lezen maar te moe om me ogen open te houden. Dus ben ik maar even gaan slapen.IMG_20150813_143956De vakantie zit er dus weer op.
Hebben jullie een fijne vakantie gehad?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge