Take a look at my life 37&38

image_pdfimage_print

De afgelopen week kwam er geen “Take a look at my life” online vandaar nu van twee weken. Het valt me toch nog steeds op dat ik best weinig foto,s maak. Maar vind ook dat ik niet zo heel veel beleef om over te vertellen. Er is genoeg gaande in mijn leven, maar dat gebeurd allemaal in mijn hoofd, en is er weinig ruimte voor vele andere dingen om te doen. Dus alle weken lijken beetje heel veel op elkaar. Ik heb de afgelopen tijd heel veel pijn gehad in mijn lichaam, echt zoveel pijn had ik al heel lang niet gehad. Er was een reden voor waar ik nog op terug kom.

IMG_20150914_122129Ik ben weer een tijdje bezig om wat meer op me eten te letten. En door de weeks eet ik momenteel geen brood meer. Soms mis ik het weleens, daarom hou ik me in het weekend er niet aan. Zodat ik dan eens een lekkere boterham of broodje kan eten. Gelukkig kan ik genieten van andere gezonde dingen tussen de middag. Zoals deze salade die ik at terwijl ik bezig was met mijn blog.IMG_20150914_133713Voor die gezonde maaltijden moet er ook boodschappen gedaan worden, wat ik dan ook zeker doe. Dit keer even op de fiets naar de supermarkt geweest.IMG_20150916_144522Ik ging even de stad in om nieuwe broeken te kopen. Ja ik ben geslaagd voor twee fijne spijkerbroeken. En toen ik terug liep naar de bus, kwam ik deze tegen die heel vaak rondrijd in de stad. Kon het niet laten dit mooie beestje op de foto te zetten.IMG_20150920_145445Weken eerder zagen we een nieuw soort kwarktaart in de winkel en die moest gelijk gekocht worden. Nee we gingen hem toen niet gelijk maken, maar nu hebben we hem getest en wat is hij lekker. Dit is de banaan chocolade variant. Een echte aanrader, helaas niet zo gezond. Maar mag wel eens.IMG_20150922_112031Nou jullie weten dat ik een 2e thuis heb genaamd Ohanahome. Heb een nieuwe familie bij gekregen. Wat hou ik van deze mensen echt. Ik kom hier tot rust, ben hier hard aan het werk aan mezelf, leer veel, praat veel, help met het bedrijf opzetten en soms zijn er ook klusjes te doen in huis wat ik met alle liefde soms oppak. Vandaag heb ik dus wat klusjes gedaan.IMG_20150924_140836Ik ging naar de sportschool om even flink te zweten. Alsof het een teken was, deze was me nog nooit opgevallen in de kleedkamer. Maar vind het een super uitspraak, zeker met alles waar ik mee bezig ben.IMG_20150925_164216Vrijdag is bij ons patat dag, vandaag even niet zelf frituren maar het laten doen. Wat kan dat soms lekker zijn even gewoon naar de snackbar toe gaan en heerlijk patat eten.IMG_20150926_133751Al dagen ben ik weer bezig met papieren te vernietigen. Al een hele tijd is mijn man bezig alles in de computer te zetten, zodat alle zooi weg kan. Maar het is zo veel dat het niet zo snel gaat. Uiteindelijk is alles straks wel lekker opgeruimd.

Hoe is jullie week geweest nog iets leuks gedaan?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge