Zondag favorieten Sporten, Happy Planner, Fietsen

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

✩ Ik werd gewoon weer blij van het sporten, en dan heb ik het niet over yoga maar over de cardio wat ik nu elke week weer wil gaan oppakken
✩ Mijn nieuwe mooie telefoonhoesje, ben echt zo blij ermee dat er een super mooie foto op staat
✩ Fietsen, tegenwoordig vind ik het heerlijk als ik ergens heel wil dat ik dan de fiets kan pakken. De wind door je haar voelen en niet denken aan de bus tijden
✩ Mijn Happy Planner, alles zet ik erin van afspraken tot ideeën die opkomen in mijn hoofd
✩ Het bewust worden over mijzelf

Waar wordt jij nou blij van?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Jenn schreef:

    Mooi om te lezen, fijn dat je weer de mooie dingen kunt zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?