I love my new hoodie + winactie

image_pdfimage_print

Hoe leuk is het om je eigen website op kleding te laten zetten, ik deed het via Spreadshirt. Ik mocht me eigen shirt ontwerpen via hun en koos voor heel simpel me eigen blog adres. Ik wilde niet standaard een shirt laten bedrukken dus ik koos voor een onwijs mooie hoodie. En ik koos hem in de kleur paars, helemaal verliefd was ik op deze kleur toen hij binnen kwam. Helaas had ik niet begrepen dat vrouwen en mannen maten heel verschillend zijn. Niet verder gekeken naar de maat tabel die erbij stond en even opgemeten. Dus wat was ik teleurgesteld dat ik hem niet aan kon. Kon echt wel huilen, want die kleur was het echt helemaal voor me. Gelijk ben ik er achteraan gegaan om een oplossing te krijgen hiervoor. Ik mocht een nieuwe bestellen, maar werd me aangeraden om een mannen maat te kiezen. Helaas die kleur die ik wilde hadden ze niet voor mannen. Dus ik koos een andere kleur. Wauw ik stond verbaasd toen hij binnen kwam, mooier dan ik had verwacht. Juist omdat ik wel kon huilen van de andere die ik niet aan kon. Maar die paarse heeft ook een lieve eigenaar gevonden, deze heb ik aan een vriendin gegeven die er super blij mee is.

Ik koos voor deze hoodie omdat het warme weer nu wel voorbij is en ik altijd dan iets over een shirt heen draag. Dan is het niet leuk dat de tekst niet te zien is. Deze hoodie is super zacht en warm. Echt mooi kwaliteit heb ik wel gemerkt. Maar je kan dus veel meer laten bedrukken dan alleen tekst. Je kan helemaal los gaan met jouw fantasie, zelf foto,s/plaatjes kiezen. Maar ze hebben zelf ook heel veel waar je uit kan kiezen.photo_2015-09-26_12-52-59

photo_2015-09-26_12-53-40

photo_2015-09-26_12-54-08Nu maak ik helemaal de blitz met mijn gave hoodie, maar wil jij ook iets leuks laten maken dan krijg je hier je kans. Ik mag namelijk 2 vouchers van €30- weg geven.
Het enige wat jij hoeft te doen is te reageren op deze blog met een geldig email adres en het bericht even delen op social media.
Deze actie loopt tot 13 oktober, deze dag zal de winnaar een mail ontvangen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

10 thoughts on “I love my new hoodie + winactie

 1. Hey Debbie,

  Ik ken je niet persoonlijk maar ik kwam bij je blog terecht toen mijn zus een kindje verloor en ik op zoek ging naar ervaringsverhalen. Ik lees al een tijdje mee en wilde even laten weten dat ik veel respect voor je heb, ook voor alle andere dingen die je onderneemt naast het moederschap en het verlies verwerken. En nu je toch een winactie hebt kan ik het net zo goed onder dit bericht zetten: twee vliegen in 1 klap 🙂 Keep up the good work.

  Groetjes,
  Colinda

 2. Helemaal leuk! Top dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog! Ik doe graag mee, heeeeerlijk met dit weer! En leuke modellen zeg! 🙂
  Groetjes ilsiee

 3. Hoi haha ik lees je blog altijd he lieve dochter en wat een lekker behagelijke hoodie veel draag plezier gewenst ik zou wel een heel kleintje willen voor een klein meisje genaamd evi eigelijk gun ik hem iedereen hoor groetjes ma

 4. Wauw, wat een toffe winactie zeg! De trui staat je zo goed, echt een mooi herfstkleurtje.
  Als ik er een zou mogen uitzoeken zou ik denk ik ook voor die bordeauxrode kleur gaan, maar dan met een persoonlijk zinnetje! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge