Take a look at my life 50

image_pdfimage_print

Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een hele week in bed heb gelegen.

Maandag 

IMG_20151206_141302Ik begon met de kerstkaarten te schrijven. Eigenlijk was dit zondag. Wat een vreselijk werk dit keer. Normaal doe ik het allemaal in 1 keer, maar dit keer lukte me dat echt niet. Natuurlijk mag de naam Daan niet ontbreken in de kaart, ondanks sommige het misschien nog altijd vreemd vinden. Hij hoort erbij en zal altijd een plekje op de kaart krijgen.

De hele dag op pad geweest om folders te bezorgen in ziekenhuis, maar daar heb ik al over verteld.

Dinsdag

Ik raakte mijzelf kwijt

WoensdagIMG_20151209_102342Ik had geslapen bij Ohanahome, en moest dus thuis gebracht worden omdat ik een afspraak had bij de tandarts. Er was een stuk tand zomaar afgebroken daarom zat ik hier dus. Gelijk maar even controle gehad. Zijn we daar ook vanaf.

Donderdag
IMG_20151210_123300Omdat ik toch weer woensdagavond terug ging naar Ohanahome en daar bleef slapen was ik er de hele donderdag ook. Moest nog wel even naar het ziekenhuis voor de life coach, maar dat is tien minuten van hun vandaan. Even snel op en neer… Na dat gesprek voelde ik me down, en moest echt even bijkomen.IMG_20151210_123501Maar ineens dacht ik ja hallo, ik ben nu wel weer lang genoeg van de wereld geweest. Ik zette mijn muziek aan en ging meezingen. En wilde weer gaan stralen als deze prachtige zon. Daarna besloot ik alle ellende va me af te douchen.IMG_20151210_145204Later in de middag was ik zo moe, dat ik besloot lekker te relaxen op de bank met een heerlijke serie.

Vrijdag

IMG_20151211_192819Gewoon weer thuis zijn, ik voel me al weer wat meer mijzelf. En daar ben ik super blij om. We kochten bij de winkel heerlijke donuts en genoten daar super van.

Zaterdag
IMG_20151212_220449We gingen de kerstboom maar eens opzetten. Niet dat ik veel zin aan kerst heb, maar ach hier wordt je dan toch wel een beetje vrolijk van.

ZondagIMG_20151213_125928Natuurlijk niet alleen kerst bij ons in huis halen, maar ook kerst brengen bij Daan. Vorig jaar kreeg hij voor het eerst een kerstboompje, dus dit keer gingen we deze ook brengen. Alles netjes opgeruimd bij hem. Kaarsjes mee natuurlijk die mogen niet ontbreken.IMG_20151213_132242En het ziet er weer super netjes en gezellig uit bij Daan.

Week twee, heb eigenlijk weinig beleefd. Maandag ben ik nog wel even bij Ohanahome geweest, toen voelde ik me al niet helemaal lekker. Maar vastbesloten te gaan omdat ik een massage zou krijgen van Annelies. Die heb ik dan ook gekregen. Wauw wat was dat heerlijk. En alleen maar mijn schouders/nek/rug. Zo rustgevend met muziek aan en met zoveel liefde. Maar ze heeft zoveel los gemaakt pfff. Die avond bij haar ben ik aan het spugen gegaan. Er moet ook zoveel ellende nog uit mijn lichaam. Deze week heb ik alleen het bed en de wc zo,n beetje gezien. Ben de hele week onwijs ziek geweest. Flink aan de diarree en eten en drinken lukte niet echt. Heel af en toe probeerde ik wat te eten maar kreeg ik gelijk pijn op mijn borst en het kwam er ook meteen weer uit. Heb dan ook echt de gehele week op bed gelegen. Veel tv gekeken, veel muziek geluisterd en gewoon heel veel niets gedaan. Want slapen deed ik ook weinig door de pijn. De dokter vond het toch wel zo heftig dat ik een antibiotica kuur kreeg voorgeschreven. En ben gaan proberen meer water te drinken, want ze waren toch wel bang voor uitdroging. Gelukkig werd de diarree minder, maar helaas de pijn op mijn borst niet. Daar ging mooi mijn plannetje om nog 1 keer dit jaar naar de dierentuin te gaan. Ondanks het vreselijk was zo ziek te zijn, ben ik ook blij dat me lichaam zoveel rotzooi opgeruimd heeft.

En toen was het alweer een jaar geleden dat Elara overleed. Daar heb ik dan even een lichtje voor gebrand op instagram en facebook. Even laten zien aan de mama dat hier ook aan de kleine dappere dodo gedacht wordt. En een kusje van Daan krijgt.

IMG_20151215_202147

IMG_20151216_142612

IMG_20151217_094920

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life 50

  1. Lieve Debbie,

    Wat klinkt dat als twee heftige weken! Weken met veel gevoelige momenten. Weet dat het het beste is als je goed voor jezelf zorgt. Zo een weekje op bed liggen is dan helemaal niet erg. Je lichaam heeft het nodig en zo herstel je het snelst. Voel je dan ook niet schuldig over evt. dingen die niet gelukt zijn.

    Lieve Debbie, Ik volg je blog al een tijdje, en zag ook dat je op mijn blog terecht was gekomen.. Echter stuur ik je nu deze reactie omdat ik op de een of andere manier het gevoel krijg dat we iets voor elkaar kunnen betekenen gezien dat we ondanks de situaties totaal verschillend zijn elkaar wel begrijpen en evt kunnen steunen. (Vraag me niet waar dit gevoel vandaan komt want dat kan ik niet uitleggen) Misschien is dit gevoel wel wederzijds?!

    Ik blijf je in ieder geval volgen, en hoop iets voor je te kunnen betekenen al is het alleen al steun dat je kan halen uit reacties..!

    Hou je taai! Lieve groetjes Sharon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge