Take a look at my life 51

image_pdfimage_print

Ik merkte sinds deze week dat de foto,s die je op instagram bewerkt niet opgeslagen meer worden op je telefoon. Dat is dus echt een ramp als je de foto,s gebruikt voor je blog. Nu had ik extra veel werk nodig om de foto,s toch te kunnen plaatsen. Hopelijk komt er snel een nieuwe update zodat hij de foto,s weer opslaat op je telefoon. Hebben jullie daar ook last van?

Maandag

Ik was de gehele week heel ziek geweest, vandaag was de eerste dag dat ik weer wat meer me bed uitkwam. En ben ook even weer naar buiten geweest. Even op de fiets gestapt, dat was wel even lekker na een week alleen het bed gezien te hebben. Was ook wel weer vermoeiend, maar dat is gewoon weer even wennen na een hele week ziek zijn.

Dinsdag

Omdat het toch wel weer wat beter ging ben ik vandaag nog even naar Ohanahome geweest. Dit was niet de bedoeling, eigenlijk pas weer in het nieuwe jaar. Maar Annelies had gevraagd of ik nog even langs kwam. Stiekem miste ze me vast, nou ik haar ook dus dat kwam goed uit. Even lekker knuffelen en kletsen.

Woensdag

Knipsel1Op weg naar mijn werk op de kinderboerderij. Had de nacht niet echt geslapen en lag al heel vroeg in de ochtend op de bank met pijn op de borst. Toch ben ik gaan werken, zodat ik afleiding had en minder last van de pijn zou hebben. Het was zeker een fijn idee om niet thuis te blijven.Knipsel2Kerst en daar hoort meestal een kerstpakket bij. Tegenwoordig krijgen we alleen nog maar een kleinigheidje, waar ik zeker blij mee ben. Maar mijn naam stond er niet bij. Dus ik mocht blij zijn dat de leidinggevende even langs kwam anders had ik niks gekregen. Ik kreeg een amandelstaaf en een waxinelichtje met papieren houdertje. Het kaarsje was heel toevallig blauw, waar ik echt een glimlach van op mijn gezicht kreeg.Knipsel3Ik kreeg cadeautjes met de post van Lieve Engeltjes, hier komt meer over…Knipsel4Weer een nieuwe kerstbal voor ons mannetje Daan. Wat is deze mooi, hier kocht ik er toen ook eentje van voor mijn vriendin vanwege haar zoon. Sem en Daan zijn draken die samen verbonden zijn, daardoor ben ik bij zijn moeder gekomen.Knipsel5Stukje amandelstaaf eten die ik dus kreeg vanuit de kinderboerderij.

DonderdagKnipsel6Goedemorgen, weer zo,n mooi plaatje in de ochtend. Hier wordt ik altijd weer blij van.Knipsel8Even de stad in geweest, eerst even een mooi lingerie setje kopen. Ik was door mijn man in opdracht erheen gestuurd. En ben heel goed geslaagd. Eindelijk weer eens iets moois en sexy kunnen kopen om mijn man te verassen.
Knipsel7Dan even een broodje bij Subway eten. Ik nam een broodje voor mijn man mee, die was namelijk niet mee omdat hij zich niet zo lekker voelde. Maar een broodje wilde hij wel heel graag.Knipsel9Thuis maakte ik gelijk de bowl klaar, zodat hij in de avond al koud stond. Was al weer een tijd geleden dat ik dit maakte voor kerst. Maar zo lekker is het.Knipsel10S,avonds namen we alvast een glaasje van de heerlijke bowl en daar hoort natuurlijk slagroom op. Kerstdagen is niet goed voor je gewicht hihi. Maar ik geniet gewoon van al dat lekkers. Ben allang blij dat er weer eten binnen blijft na een week ziek zijn.

VrijdagKnipsel11Eerste kerstdag, daar hoort een bezoekje aan Daan bij. Ook hij wilde dat er een lichtje werd gebrand voor hem. Ook voor hem is het kerst, in gedachten vieren we het met z,n 3en thuis zonder verplichtingen.Knipsel12S,avonds gingen we heerlijk gourmetten, wat we elk jaar met kerst doen. Wie doet dit nou niet met kerst, half Nederland geloof ik. Het was weer echt heerlijk, vlees, salade, stokbrood, sausjes, kaas, uien, champignons en mini hamburgerbroodjes.

Zaterdag

Tweede kerstdag, niet veel anders gedaan dan de eerste kerstdag. Vandaag mijn nieuwe lingerie setje geshowd, waar mijn man foto,s van heeft gemaakt. Ja die blijven natuurlijk privé. En weer heerlijk gegeten in de avond. Dit keer een soepje en heerlijke beenham met honing-mosterd saus.

Zondag

Ik heb de hele middag op bed gelegen, omdat ik vannacht weer eens op de bank belanden met pijn op de borst. Dus zeer weinig geslapen, dan maar overdag even wat slapen. Verder had ik echt niet mijn dag, we zouden leftovers eten van de gourmet. Maar ik liet de hele schaal met het vlees vallen op de grond. Alles kon zo de vuilnisbak in. Gelukkig hadden we nog wat vlees in de vriezer wat ik bakte met de champignons en uien en kaas erover voor in de wraps die we nog hadden liggen. Zo hadden we gelukkig toch nog iets te eten.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge