Take a look at my life 52

image_pdfimage_print

Het nieuwe jaar is tijd voor wat kleine veranderingen. Zo komt “Take a look at my life” nu voortaan op zondagavond al online en niet meer op maandag. Dus nu gewoon steeds echt aan het einde van de week in plaats van begin van de nieuwe week.

Maandag

_1-GOlteJ-

_2AGb5NeOO

_2K9rdteGtWauw wat was dat gaaf zeg China Light, meer foto,s volgen nog die ik met mijn spiegelreflex camera maakte deze avond in het Sprookjeshof Zuidlaren

DinsdagIMG_20151229_222809We probeerde alvast deze pasteitjes uit om te weten of het wel lekker is voor oudejaarsavond. Niet zelf gemaakt hoor, maar was wel erg lekker. De ene was met kip ragout en de andere rundvlees. Die met rundvlees vond ik zelf het lekkerste, meer smaak dan de kip.

WoensdagIMG_20151230_085851Ik vind het altijd raar, als mijn man vrij is dat ik dan wel naar me werk ga. Voor mij geldt de vakantie dagen niet zoals mijn man, omdat ik maar twee uurtjes in de week werk. Maar raar is het wel er eerder dan hem uit te gaan. Maar moet je kijken de moeite waard weer om dit vast te leggen. Wat blijft het mooi zonsopgang.

DonderdagIMG_20151231_193254

IMG_20151231_215936

IMG_20151231_225856

_-PwwrNeHIOudejaarsavond, daar horen lekkere hapjes bij. Normaal gaan we voor toastjes, maar dit keer geen zin in omdat we dit met kerst al deden. We hadden heerlijke appelbeignet gehaald, die zijn zo verslavend lekker. Daar hadden we er dan ook genoeg van in huis gehaald, niet alleen voor deze avond. We maakte de pasteitjes die we eerder de week al uitprobeerde. Want je we hadden ook nog de helft ervan over. Later maakte we nog kip spiesjes, maar deze waren niet zo lekker als we ze normaal zelf maken. Dit waren gewoon kant en klaar gekruide kip stukjes. Volgende keer gewoon weer lekker zelf marineren.

Deze avond zijn we dus gewoon lekker weer thuis geweest samen. Maar na twaalven zijn we nog even naar buiten gegaan, naar me schoonouders. Dat doen we eigenlijk altijd wel even. Helaas ben ik vaak te moe om gezellig te kletsen, dit keer ook. Toch maar even proberen gezellig te doen.

Vrijdag

Een dag van helemaal niks doen. Zo moe was ik dat ik eigenlijk de hele dag op bed series heb gekeken. Ben er wel even uit geweest, en toen waren lekker alle kerstspullen al opgeruimd. Heerlijk als alles weer weg is. Het normale leven kan weer beginnen.

Zaterdag

IMG_20160102_225409Deze avond keek ik naar de film OZ, daarna ging ik lekker mijn bed in.

ZondagIMG_20160103_130651De hele zondag op bed series liggen kijken. Daar was het wel het weer voor.

Hebben jullie een fijn oud en nieuw gehad?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge