Glimlachmomentjes #1

image_pdfimage_print

In het nieuwe jaar horen er ook weer mooie geluk-momentjes, het wordt nu even weer in een nieuw jasje gestoken. Het blijft fijn om te kijken naar de mooie dingen in het leven. Juist als je zoiets heftigs meemaakt als de dood van een geliefd iemand, is het soms zo moeilijk de mooie dingen te zien. Maar die zijn er natuurlijk wel, daarom een extra reden om daar bij stil te staan. Toch blijf ik het heel moeilijk vinden, maar ik wil niet alleen maar negatief zijn. Dus ik blijf hier zeker mee doorgaan, want er is nog zoveel moois om voor te leven. Al zijn het maar de kleine dingetjes in het leven…


China Light
Al die mooie beelden met licht, betoverend mooi. Wat heb ik genoten en wat voelde ik me blij dat we hier rond hebben kunnen lopen. Samen met mijn man heerlijk op pad met de camera in Sprookjeshof en dan ook nog dat de foto,s zijn gelukt.


Vuurwerk
Ik ben niet heel erg van het geknal, maar al dat mooie siervuurwerk de lucht in zien gaan wat is dat mooi. Wetend dat mijn kleine Daan daar boven op een wolk zit mee te genieten van al dat moois. Daar kan je toch alleen maar vreugde tranen van krijgen.


Feestdagen vrij
Wat ben ik blij dat al die feestdagen weer voorbij zijn. Dit keer ging het wel makkelijker dan vorig keer. Maar het brengt wel extra verdriet mee. Toen ik op nieuwjaarsdag me bed uitkwam, waren alle kerstspullen al heerlijk opgeruimd. De kerstboom opgeborgen, alle lichtjes weg. Wat een fijn gevoel dat alles weer naar normaal gaat. Nu alleen de kerst nog weghalen bij Daan en dan gaan we er een mooi 2016 van maken.


De naam Daan noemen
Er zijn maar weinig mensen die beseffen dat het voor ons belangrijk is dat Daan genoemd word. En dan is het extra mooi als je kerstkaarten krijgt waar ook zijn naam op staat. Daarom heb ik ook net als de vorige kerst zijn naam ook op de kaartjes gezet naar de mensen toe. Ik weet dat veel mensen het misschien niet fijn vinden te lezen, maar dat interesseert me echt niks. Het gaat om ons dat hij er zeker bij blijft horen. Want Daan is ons kind en ben zo blij als jij zijn naam noemt.

Nu is het jouw beurt waar ga jij nu van glimlachen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Glimlachmomentjes #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge