Take a look at my life 8

image_pdfimage_print

De dagen zijn lang voor mij, nog altijd doe ik vrij weinig buiten de deur. Natuurlijk kom ik wel buiten maar het meeste van de tijd ben ik thuis. Ik verlang naar de normale dingen weer te gaan doen. En misschien ga ik sommige dingen volgende week weer oppakken. Wil weer proberen om naar de kinderboerderij te gaan om te werken, en misschien ook weer een lesje yoga volgen. Maar dat is dus volgende week. Nu eerst deze week laten zien in foto,sIMG_20160301_192638Ja we houden nou eenmaal van lekkere dingen, het lukt me nog steeds niet om gezonder te gaan leven. Alsof ik nog steeds probeer mijn verdriet weg te eten. En dat lukt niet. Maar voor nu genoot ik van een mini boterkoek.IMG_20160302_125434Van het weekend waren we even bij Tuinland geweest, en deze plantjes kochten we. Voor de kerst kochten we namelijk een glazen bak met kerststerren. Nu ze dood zijn wilde we er graag iets nieuws in. En dat is dit geworden.IMG_20160302_153756Ik ben gek op aardbeien, dus ik kocht een doosje ervan. Heerlijk aan het smullen ervan. Ja ik eet dus zeker ook gezonde dingen.IMG_20160303_130532Nee, dit vind ik echt niet leuk, omdat ik naar de stad zou gaan ging ik naar buiten. En ja hoor in onze straat staat er een ambulance. De ergste angst is ervan weg, geen paniek aanvallen er meer door. Soms nog wel een schrik reactie als ik ze zie of hoor. Maar zo in de straat, raak ik nog aardig van slag ervan. Even was ik helemaal terug bij het gevoel toen Daan overleed in mijn armen. Toen ik in de bus zat voordat hij weg reed, kwam er nog een ambulance de straat in rijden, daarna nog een brandweer. Gelukkig reed toen de bus weg. Ik had echt over mijn hele lichaam kippenvel.IMG_20160303_150456Na dat ik even in de stad ben geweest, ging ik op weg naar het ziekenhuis. Na controle vanwege de miskraam, en had er een slecht gevoel bij. Daar meer over in een blog die gaat komen.IMG_20160304_165834Vrijdag is het altijd patat dag bij ons, dit keer gingen we even bij de MC Donalds eten. Dat moet soms ook kunnen.IMG_20160305_145947In het weekend maakte ik heerlijke appelflappen voor ons. Lekker en simpel om te doen.

IMG_20160305_222250De paaseieren hebben wij ook al in huis gehaald. We hebben een hele bak op de tafel staan, maar moet er niet teveel in 1 keer eten dan wordt ik misselijk. Maar ze zijn zo lekker, vooral die groene (hazelnoot)

Jullie een leuke week gehad?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge