De favorieten netflix programma,s van Max

image_pdfimage_print

Bijna dagelijks zet ik youtube op om samen met Max liedjes te zingen. Ja oke ik zingen hij kijken en luisteren. Dit is zo,n beetje traditie geworden in de avond voor zijn laatste fles. Omdat hij dit moment echt aandacht nodig heeft. Dan wil hij dat laatste uurtje/half uurtje niet meer zelf spelen maar aandacht van mama. Dan kan hij nog druk bij me doen op schoot/bank. Maar soms kan hij ook heel rustig zitten en kijken en luisteren. Daarnaast is er ook gekomen dat ik hem af en toe iets op Netflix laat zien. Hij heeft van mij zijn eigen account gekregen, en daar kan ik mooi al zijn favorieten in opslaan. Ik ben er niet heel erg van, om hem uren achtereen tv te laten kijken. Dat gebeurd dus ook echt niet. Wil graag dat hij zichzelf kan vermaken, en gelukkig doet hij dat ook prima. Maar soms mag hij echt wel even een filmpje kijken, dat doet toch elk kind. Ik merk nog niet heel erg dat hij voorkeuren heeft, maar mama kiest wel voor hem de leuke filmpjes uit. Toch noem ik het de favorieten van Max, want ik zie wel vaak dat hij ervan geniet als ik het op zet.

Pieter konijn

De streken van Pieter konijn vervelen mij nog niet. En Max is al zo gek op zijn eigen knuffel konijntje, dus Pieter konijn kijken past helemaal bij hem. Hij wil graag de herinnering aan zijn overleden vader in leven houden, vandaar dat hij er steeds opnieuw op uit gaat. En elke keer een nieuw spannend avontuur te gemoed gaat met zijn vriendjes. Ze moeten het vaak tegen vos en mol opnemen die ze steeds willen vangen.

Robocar Poli

Dit toch wel een stoere serie waar kindjes toch vaak van dromen, om politieman of brandweerman te worden. Maar dit zijn geen mensen maar auto,s die al die spannende avonturen beleven waar kindjes misschien stiekem wel van dromen om de held te mogen zijn in het avontuur.

Tip de muis

Deze lieve ondeugende muis houd niet altijd van regels in huis, maar als er geen regels zijn loopt alles in de soep. Net als onze eigen kinderen moeten er regels zijn, maar wel lekker kind kunnen zijn. En ook Tip de muis moet er aan geloven lekker spelen met vriendjes, maar ook gewoon naar school gaan en in bad als hij vies is.

Nijntje en zijn vriendjes

 

Wie kent Nijntje nou niet, het lieve kleine konijntje die allemaal leuke dingen meemaakt samen met zijn vriendjes.

Peppa pig

Dinosarus, wat George altijd zegt. Dit is echt het ding wat in je hoofd blijft hangen als je dit met je kind hebt gezien. Benieuwd wanneer mijn eigen kleine man dit gaat oppakken en het uit zijn mond te horen is. Voor nu kijken we af en toe naar de streken van deze kleine biggen.

Wat is de favoriet van jouw kind?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge