Take a look at my life *week 14*

image_pdfimage_print

Een weekje van voor de eerste keer koorts hebben en genieten van het prachtige weer. Waardoor hij voor het eerst geitjes heeft geaaid op de kinderboerderij. Dit was zijn eerste keer dat hij besefte dat we op de kinderboerderij waren. Ik weet zeker dat ik dit nu vaker met hem ga doen als het zo mooi weer is. Het is jammer dat we niet een echte kinderboerderij in Winsum hebben. Maar naar de Beestenborg kan ik gelukkig wel makkelijk met de bus komen. Wat hoop ik dat we straks een heerlijke zomer gaan krijgen en dat we nog veel meer leuke uitjes als gezin kunnen gaan maken. En lekker kunnen gaan genieten van onze tuin.

En toen ging hij ineens in de box volledig staan. Maar liet het steeds maar niet zien hoe hij dat deed. De eerste keer kwam ik van boven en stond echt versteld dat hij zo maar stond. Inmiddels heb ik het nu een keertje wel gezien, en wat gaat dat super snel als hij gaat staan. Kan niet wachten tot hij straks zelfs gaat lopen.Max was even niet helemaal lekker, echt snot verkouden. Maar voor het eerst ook best hoge koorts, ondanks het de vrijdag al minder was de koorts wilde ik hem toch die middag thuis houden van het kinderdagverblijf. Wilde hem zelf in de gaten houden. Hij was echt niet zichzelf, en toch was het ook snel weer voorbij. Want zaterdag was hij weer helemaal de oude Max. 
Toch toen hij vrijdag niet helemaal lekker was, zijn we even naar buiten geweest. Het was zo heerlijk weer dat een wandeling naar de winkel in zijn nieuwe buggy wel welkom was. Heerlijk nu een buggy te hebben, is ook makkelijker mee nemen als je met de auto ergens heen gaat. En scheel een hoop ruimte in huis. De kinderwagen laten we ook nog wel even staan, maar met de tijd kan die wel de deur uit. Hij vond het helemaal prima in de nieuwe buggy te zitten.

Zaterdag de weekboodschappen doen, normaal deed ik bijna dagelijks boodschappen. Maar dat kost veel meer geld dan een keertje in de week gaan. Omdat je toch altijd extra meeneemt dan je nodig hebt. Dus nu als gezin samen naar eerst de Aldi en dan de Albert Heijn. En meneer zat als de directeur in de winkelwagen. Alles willen zien, dus papa was ook vaak even achteruit de wagen aan het rijden. Hij is natuurlijk gewend vanuit de kinderwagen om vooruit te kijken, hij is gewoon heel nieuwsgierig en wilt niets missen.

We hebben echt een heerlijk weekend gehad. Het was nu zo lekker weer om er als gezin op uit te gaan. Zaterdag na het boodschappen doen hier in Winsum naar het hertenkamp. Maar dit stelde niets voor. Ook omdat het dicht was vanwege vogelgriep. Maar blijkt dat hij elk weekend ook gewoon dicht is. Dus we hebben er gewoon een heerlijke wandeling van gemaakt. Zondag zijn we dan naar de kinderboerderij geweest waar ik zelf heb gewerkt en dit was echt heel erg leuk. Max heeft geitjes geaaid en in de speeltuin van de glijbaan gegleden. Hij keek zijn ogen uit, tot het ineens teveel werd. In de speeltuin was het ook heel druk, en liet toen wel merken dat hij er genoeg van had. Toen zijn we weer richting huis vertrokken, waar hij absoluut niet wilde slapen en alleen maar aan het keten was in bed. Tot drie keer toe heb ik zijn knuffel terug in bed gelegd, de vierde keer heb ik hem maar uit bed gehaald. Toen heeft hij nog even gespeeld, wel de nodige aandacht nodig gehad van papa. Aangezien ik aan het koken was, lekker samen gegeten. Daarna nog heel even gespeeld en dan in bad. Na zijn bad een lekkere fles melk gehad van papa en hup lekker naar bed. Hij was ook zo vertrokken, zo moe was meneertje wel van de dag.

Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer het weekend? 

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge