Take a look at my life *week 2*

image_pdfimage_print

Inmiddels hebben we al twee weken doorgebracht in het nieuwe jaar. Eigenlijk is het best gek, een soort nieuw begin maar eigenlijk is er vrij weinig anders. Toch heb ik de afgelopen week veel voor de kiezen gehad. Waarbij stress een grote rol speelde. Maar nu is er weer ruimte gekomen om echt weer volop te genieten van de zwangerschap. Opgelucht na vervelende dingen, die jullie natuurlijk al hebben kunnen lezen. Soms verbaas ik me er echt over, dat er nu wel hele mooie dingen op ons pad komen. Maar dat het allemaal zo veel moeilijker gemaakt wordt voor ons. Maar ik ben heel dankbaar dat het eindelijk ook ons gegund word wat meer geluk naar ons toe te krijgen.IMG_20170109_124623_087In het begin van de week, maakte ik makkelijk maar lekker en gezond eten voor ons. Ei muffins met sla en een gehaktballetje. In de ei muffins deed ik nog wat lekkere dingetjes door heen, zoals champignons, kaas, spekjes en cherrytomaat.IMG_20170110_192700_610Ik had natuurlijk de vruchtwaterpunctie in het ziekenhuis gehad, en heb daarna veel rust genomen. De dag van de punctie mag je gewoon eigenlijk niets, dus heb ik de dag op bed doorgebracht met series en de laptop. De dag erna mag je gewoon alles weer, alleen niet tillen en intensief sporten. Daar heb ik me even op verkeken, ik dacht gewoon op de fiets naar me werk te gaan. Alleen het bleek echt heel hard te waaien. Waardoor ik hele erg buikpijn kreeg en ik eigenlijk in angst zat of het wel goed bleef gaan met de kleine. Ik ben dan ook later thuis gebracht en heb rust gehouden.  De pijn verdween, maar s,avonds laat kreeg ik weer steken waardoor we die nacht in het ziekenhuis zaten voor controle. Voelde me toen ineens belachelijk, want ons kindje liet zich ineens onwijs voelen toen we zaten te wachten. terwijl het eerder heel rustig was en ik heel erg twijfelde. Maar heel fijn om even te zien dat je kindje het gewoon heel goed doet.Na drie dagen dat ik rust heb gehouden, ook omdat ik wist dat er weer twee drukke dagen zouden komen ging ik dus weer naar Mirre. Daar heb ik dus twee intensieve dagen gehad. Weer heel veel emoties gehad en heel veel kunnen uiten waardoor er nieuwe ruimte komt voor nieuwe dingen. Het was heerlijk om de groep weer te zien en fijne gesprekken te hebben. Maar het was ook weer heel goed om daarna naar huis te gaan. Thuis eerst even langs de Chinees om eten te halen voor mezelf. Zodat ik lekker daarna kon eten en bijkomen. Voelde me vies na die twee dagen en ben lekker gaan douchen en de rest van de avond tv gekeken.

En natuurlijk zondag stond in het teken van eigenlijk weinig doen. Ja heel even naar praxis geweest om nog verhuisdozen bij te kopen en bubbeltjes plastic om breekbaar spul in te pakken.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge