Take a look at my life *week 20*

image_pdfimage_print

Het was de week waarin we de verjaardag vierde van Daan, dit vond ik heel bijzonder. Elk jaar deden we al wel iets eraan, maar niet zoals deze verjaardag. Daan zou vier jaar oud worden en het is de tweede verjaardag waar Max bij is. Nu was hij oud genoeg om er echt erop uit te gaan en er een leuke dag van te maken. En dat deden we dan ook. En ik hoop dat we dit elk jaar op de verjaardag van Daan kunnen doen, lekker een dagje uit. Papa had speciaal vrij genomen en hebben dus echt genoten ervan. 

We gingen naar Wonderwereld in Ter apel, en wat een geluk we stonden nog even bij de parkeerruimte te kijken bij de ringstaartmakies wanneer er een gezin aankwam en vroegen of we het park nog in gingen. Ze hadden nog twee vrijkaartjes, en wat vonden wij dat fijn. Zo kosten ons uitje helemaal niets. Max genoot zo wat hij allemaal zag, vooral van de ringstaartmakies en de prairiehondjes. We hoopten hier de hele dag wel zoet te zijn, maar het was niet zo groot en voor ons als ouders was het alleen echt leuk omdat ons kind zichtbaar genoot.We begonnen met onze reis met een slapende Max, dat was fijn dat hij nog even ging slapen in de auto voor we er waren. Zo kon hij heerlijk genieten in het park.Nadat we binnen in de grotten kabouters en trollen hadden gezien, moest er even een broodje gegeten worden. Dat liet hem zeker smaken, en wij ook. We hadden zelf lekker broodjes en drinken mee genomen. En wat een rust op het park, niemand te zien gewoon.Nog even verder kijken wat er allemaal te zien is.We gingen kijken bij de stokstaartjes maar op het moment van de foto, liep net het stokstaartje weg. Dus ja die staat niet op de foto.Maar omdat we dus eigenlijk al weer snel het park uit waren en nog niet naar huis wilde zijn we doorgereden naar Westerbork. Daar hebben we heerlijk lang gewandeld, en Max wilde ook alles zien. Tot hij wel heel erg moe werd, en in de buggy in slaap viel. We waren helemaal moe toen we thuis kwamen en Max heeft heerlijk geslapen.Wij nog even een taartje op Daan,s verjaardag, alleen kreeg ik hem niet weg. Ik voelde me ineens niet helemaal lekker. Dus heb hem de volgende dag maar helemaal opgegeten.Lekker klieren met je toetje, steeds de lepel wegslaan, ja en dan boos worden als het op is. Het meeste lag op de tafel en grond in plaats van in zijn mond. Dat is pech hebben voor hem, leert hij vast wel van een keertje….Babytv kijken, het liefst zo dicht mogelijk erbij staan. Dit doen we bijna nooit, maar af en toe is het wel leuk voor hem even tv kijken. We hebben hem daarna maar even in de stoel gezet zodat hij rustig even kon kijken. De tv staat bijna nooit aan als hij wakker is, ik vind dat hij zichzelf moet kunnen vermaken. En dat doet hij vaak ook wel.Mama heeft lekkere croissants gehaald waar ik lekker van aan het smikkelen was.Af en toe ook wat nieuws proberen, heb het al eens eerder gegeven komkommer. Maar hij moet echt aan deze smaak wennen merk ik. Al het warme eten gaat altijd er zo in, maar dit soort dingen heeft hij echt meer tijd voor nodig. Dus de meeste komkommer is de prullenbak in gegaan. Volgende keer nog eens proberen.

Papa kocht een stellingkast en ik besloot mee te helpen met klussen. Helaas schoot het niet echt op terwijl ik er was, dus toen ik terug uit bed kwam hadden papa en mama hem al in elkaar gezet.Maar hoe leuk is het als je toch even mag proberen te helpen.Die plakband plakt wel erg aan me handjes, maar hield het heel goed vast voor papa.

Wij maken er nog een lekkere luie tweede pinksterdag van… En jullie wat gaan jullie doen?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Take a look at my life *week 20*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge