Take a look at my life… week 25

image_pdfimage_print

Wat een drukte deze week, 3 ziekenhuis bezoekjes stonden op de planning. Hoe verzinnen ze het. Ik heb het overleefd. En Daan ook, hij slaapt toch al die tijd. Maar de meeste dingen die gebeuren met hem in het ziekenhuis vind hij best wel vervelend. Maar echt veel huilen doet hij niet. Allemaal nieuwe dingen voor mij zo met de kinderwagen op pad. Maar wat krijg ik daar een zelfvertrouwen van als ik dat soort dingen voor het eerst doe. En heerlijk is het lopen achter een kinderwagen. Zo,n trots gevoel geeft dat. 5 weken geleden lag ik nog in het ziekenhuis en nu heb ik een heel druk leventje. Nooit gedacht dat ik zoveel aankon en dat allemaal uit liefde voor je kindje. Kijk mee wat wij deze week beleefd hebben…

Maandag 16 juni 2014
Deze dag was mijn uitgerekende datum, best grappig want hij is inmiddels al 5 weken oud.
IMG_20140616_132505
Voor het eerst alleen boodschappen doen met Daan bij me. Zo raar om nu de winkel in te gaan met een kinderwagen. Het is ook wel erg wennen om nu alles lopend te moeten doen. Maar het is wel gezond al dat lopen. En het is tot nu toe steeds lekker weer geweest.
IMG_20140616_195530
Even lekker een fruithapje met yoghurt eten. Toch weer af en toe gezond eten… Best wel grappig eigenlijk doe ik er vrij weinig voor om af te vallen, maar sta al weer onder het gewicht waar ik met mijn zwangerschap mee begon. Ja heb het natuurlijk heel druk, en misschien ook wel stress. Zolang de kilo,s er maar niet weer aan vliegen straks.

Dinsdag 17 juni 2014
IMG_20140617_111223
Even Daan de fles geven, alleen echt wakker was hij niet.
IMG_20140617_171509
In de middag moest ik weer in het ziekenhuis zijn, ben er samen met mijn schoonmoeder met de bus heen gegaan. Zijn gips werd vervangen, dus kon ik hem even lekker wegen. En hij is me toch gegroeid. En dan heerlijk in bad met hem. Even genieten van die mooie beentjes en kleine teentjes, voor ze weer in gips gingen.

Woensdag 18 juni 2014
IMG_20140618_095810In de ochtend alvast eten klaar gemaakt, want wist al dat het s,middags niks meer zou worden. Dat ik dan te moe zou zijn, na het ziekenhuis bezoek.

IMG_20140618_131140We zijn er klaar voor, opa en oma haalde ons op om naar het Martini ziekenhuis te gaan. Controle afspraak van de poli waar hij heeft gelegen. Ze heeft de kinderarts er ook nog even bij gevraagd omdat ik dat wel fijn vond vanwege het slechte drinken wat hij soms doet. Heeft hem nagekeken op vocht vasthouden. En dat doet hij niet. Hoef me geen zorgen te maken. Het zal zo nog een tijd aanmodderen zijn met het voeden vanwege zijn  hartafwijking.

IMG_20140618_195532Wat hebben we toch een heerlijk zoet kind, het slaapt alleen maar. Lekker bij mama in het grote bed.

Donderdag 19 juni 2014
IMG_20140619_080059Lekker een beetje een rustige ochtend kunnen houden. Al merk ik sinds ik zoveel doe vanwege de kleine ik niet zo makkelijk meer stil kan zitten/liggen. Behalve als ik echt slaap hihi. Ontbijt op bed gegeten.

Om 15.00 kwam de logopedist meekijken met een voeding van Daan. En ze vond dat hij het juist heel goed doet, en dat ik heel goed op hem let wanneer hij rust nodig heeft. Alleen de fout is dat als ik zie dat hij rust nodig heeft haal ik de speen eruit. En dan na een paar keer wil hij hem niet meer. Ze zei dat dan het hongergevoel zakt. Dus de tip was, geeft hij aan dat hij rust nodig heeft de fles naar beneden doen zodat er niks in zijn mond stroomt. En verder als tip hem niet meer wakker maken voor zijn fles, gewoon door de sonde doen. Het kost hem zoveel moeite de fles leeg te drinken en slapen daar groeit hij van.
IMG_20140619_141131Daarna was het even rust voor mij, lekker beetje tv kijken op bed. Tv kijken doe ik bijna niet meer in de woonkamer, maar ook omdat mijn man nu elke avond voetbal kijkt daar.

Vrijdag 20 juni 2014
IMG_20140620_130853Dit was de eerste keer dat ik alleen met de bus de stad in ging met de kinderwagen. Dat ging prima. Moest even naar de brillenwinkel mijn bril bijstellen. Helaas zit hij nog niet goed, en heb besloten volgende week een nieuwe uit te gaan zoeken. Toen ik zo aan het afvallen was zat ik hier bijna elke week grrrr. Het duurde ook erg lang, waardoor ik nog even heel snel daarna naar de Hema ging. Wilde wat shirtjes kopen voor Daan. En daarna snel door naar het ziekenhuis. Een ecg kreeg hij, zat onder de plakkers en snoeren. Daarna door voor een echo voor het hartje. Mijn man was er toen ook bij. En het duurde een tijdje omdat hij stil moest liggen wat hij niet deed. Daarna hadden we nog een gesprek met de cardioloog. Het ziet er positief uit. We hebben 3 uur in het ziekenhuis gezeten. Pfff was echt doodop.IMG_20140620_211032S,avonds lekker op bed tv kijken onder het gezond van een borrelnootje.

Zaterdag 21 juni 2014
IMG_20140621_124731Zo een hele lange wandeling voor de boeg. Ik wilde vandaag echt naar de kinderboerderij, opening van de nieuwe speeltuin. Maar als ik met de bus zou gaan, stopt hij momenteel niet bij de hakte waar ik eruit moet en het pad daar is afgezet. En ook Bert werkte dit weekend over die kon me dus niet brengen. Heb dus een wandeling van 40 minuten gehad om er te komen. Het was best wel lekker zo,n wandeling. Maar dat doe ik niet nog eens hihi. Wat was het gezellig heb vele bekende gesproken en natuurlijk met mijn kleine lopen pronken. Daar was het om te doen hihi. Bert heeft me die middag gelukkig weer opgehaald.

Zondag 22 juni 2014
Mijn rustdag… Nou ehmm heb zeker wel wat dingetjes gedaan, naast het verzorgen van Daan. De was van de lijn gehaald en nieuwe was opgehangen. Even de vloer van Daan,s kamer gedweild. En de wielen van de kinderwagen even beetje schoongemaakt. Zaten onder het gras, en ja hij moet toch weer in de baby kamer terug staan. Ruimte gebrek.
IMG_20140622_182527

Nog even met mijn mannetje knuffelen op bed.

Heb me eindelijk na lange tijd weer eens geschoren, en daarna even lekker onder de douche geweest. Ben begonnen aan de serie “Orange is the new black” op Netflix. Ja het eerste seizoen pas. Had er al zoveel over gehoord, nu moest ik er toch echt zelf aan geloven.
IMG_20140622_183221Omdat ik vandaag alleen ben, mijn man is aan het overwerken. Heb ik maar eten besteld. Voor hun op het werk wordt ook goed gezorgd, ze krijgen chinees eten. Ik heb lekker spareribs besteld. Dat was al lang geleden dat ik die heb gegeten. Hierna was me buikje ook echt wel super vol.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Take a look at my life… week 25

  1. 40 minuten wandelen en Daan is pas 5 weken, foei Debby! Echt, ik ging voor het eerst naar het winkelcentrum wandelen toen Olivia 5 weken was geloof ik, dat is ongeveer een halfuur. Had spijt op de terugweg. Zoveel pijn aan de ks-wond, ben tussendoor gaan zitten op een bankje toen. Echt meid, neem af en toe je rust 😉
    Gwen onlangs geplaatst…Nog een meisje!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge