Take a look at my life *week 42*

image_pdfimage_print

Deze week was ik niet helemaal lekker. Ik had telkens hoestbuien, daar begon het ook mee. In de avond een enorme hoestbui die niet meer zo makkelijk stopte. En zo erg was dat ik alles uitspuugde. Hierdoor sliep ik ook een paar nachten slecht. Omdat die hoestbuien steeds maar terug kwamen. Ik voelde me een beetje grieperig ook, steeds maar aan het zweten en dan soms heel koud. Maar koorts had ik niet. Heb maar wat meer rust genomen. Terwijl het eigenlijk de eerste week moest zijn met mijn dagindeling die ik heb gemaakt. Een dagindeling, waar in staat alle huishoudelijke taken. Maar ook alles in de zorg voor Max en mijn vrije tijd. Dit werkt voor mij gewoon voor nu, om mee te doen en dag structuur te krijgen. Maar omdat ik me dus niet lekker voelde heb ik me alleen maandag eraan gehouden. Deze week een nieuwe poging, voel me gelukkig nu een stuk beter. Nog wel een kriebelende keel en wat snotterig. Maar heb denk voor nu even genoeg rust kunnen pakken om het deze week wel te gaan doen mijn volledige dagindeling te volgen.Ik dacht dat het een gekke combinatie was thee met fruit, maar op instagram las ik al dat het dus niet zo is. Dat meerdere dit doen. Nou voor mij was dit dus de eerste keer. Had gewoon trek naast mijn thee, en besloot toen fruit erbij te nemen.We waren gezellig even aan het spelen op het kleed. Sinds een tijdje leg ik hem niet meer in de box, omdat hij daar voor nu te weinig ruimte heeft met zijn brace om. En hij wil steeds draaien, en daar heeft hij op de grond meer ruimte voor. Straks als hij kan zitten en de brace niet meer steeds om hoeft kan hij wel weer in de box spelen. Voor nu is dit een prima oplossing.Lekker peer voor mijn mannetje gemaakt, omdat het steeds goed op gaat de hapjes dacht ik schotel hem een hele peer voor. En maar zien wat hij op wilt eten.En toen merkte ik al snel dat hij dit keer niet zoveel zin had in eten. Dus bleef ik met veel peer over. De rest heb ik dan maar ingevroren voor een andere keer. Ja kinderen blijven onvoorspelbaar, maar dat hoort er nou eenmaal bij.Nou de tv is wel heel spannend volgens Max, de tv kan ook eigenlijk niet aanstaan als hij een fles krijgt, Hij is snel afgeleid. Maar moet je zien hoe hij naar de tv kijkt. Dit doen we echt niet zo vaak dat hij naar de tv kan kijken. Heel soms laat ik hem leuke filmpjes zien, zoals Bumba en Pepa pig. Maar teveel tv daar vind ik hem echt nog te jong voor. Maar soms ontkom je er niet aan, als jezelf even iets wilt zien en hij ook wakker is zoals hier op deze foto.Mama zegt mmmmm en je krijgt zo,n geweldige glimlach terug. Dit is echt goud waard. Lekker smikkelen en lachen op je halve verjaardag.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge