Ten things i hate

image_pdfimage_print

[social_share]

1) Vroeg op staan, ik ben echt geen ochtend mens en vind het dus gewoon heerlijk om uit te slapen. Maar als ik er vroeg uit moet dan gebeurd het ook zeker wel, maar als ik de kans heb draai ik me nog wel even lekker om in mijn warme heerlijke bedje.
wekkerxj7

2) Het huishouden, elke keer weer alles moeten schoonmaken. Waarom toch steeds hihi, ja dat komt omdat het anders een zwijnenstal wordt in huis. Dat is niet de bedoeling, en als ik eenmaal bezig ben vind ik het niet eens meer zo erg.

3) Ik haat echt muggen, ze moeten mij altijd hebben. Lig je lekker in bed hoor je ineens dat gezoem langs je hoofd, dan wordt ik echt gek. Kan gelijk niet meer slapen en wil ik hem gewoon eerst dood hebben. Maar helaas lukt dat meestal niet en wordt ik de volgende ochtend wakker met ja wel muggen beten.

4) Kou, wind en regen tegelijk als ik op de fiets naar me werk moet vreselijk gewoon.

5) Hoofdpijn, ik kan soms dagen, weken extreme hoofdpijn hebben. Echt om gek van te worden. Eigenlijk heb ik bijna elke dag hoofdpijn, maar die extreme erge hoofdpijnen zijn het allerergst gewoon.
hoofdpijnisvervelend

6) Als je wilt slapen en je kan niet slapen, dan lig je eindeloos te staren en te wachten totdat je eindelijk in slaap valt.

7) Ik ben regelmatig duizelig voornamelijk als ik te snel opsta, en iedere keer denk ik weer waarom let ik niet een beetje meer erop om het te proberen te voorkomen. Maar nee ik vergeet het steeds weer als ik opsta van de bank of als ik uit bed stap.

8) Ook heb ik een hekel aan nu dat ik aan het afvallen ben dat me maag als laatste pas zal weggaan en die dus gigantische is vergeleken met mijn buik. En ook dat het op de verkeerde plek verdwijnt, ja me borsten die worden kleiner.

9) Dat ik altijd geld te weinig blijk te hebben, echt een chronische tekort eraan… Moet dus eigenlijk altijd uitkijken met uitgeven van me geld. Nee ik sta niet in het rood en dat zal me ook nooit gebeuren.
Money and plant.

10) En als laatste heb ik een hekel aan… Geen idee denk omdat ik geen 10e weet.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

9 thoughts on “Ten things i hate

  1. Ik kan ook niet vroeg opstaan hoor. En s’ avonds kan ik weer niet naar bed. Hoezo een avondmens? 😉

  2. Leuk lijstje! Is een keer wat anders dan ik waar word ik blij van lijstje, herkenbaar met de duizeligheid, heb ik ook al jaren en toch denk je er niet goed bij na.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge