Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

image_pdfimage_print

Naar mijn vriendin
19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis en dan drukke dagen bij mijn vriendin. Maar mijn vriendin had iets geregeld voor ons waar ik natuurlijk geen nee op kon zeggen. En heb er dan maar even goed gebruik van gemaakt om de laatste keer voor de bevalling naar mijn vriendin te gaan en nog even naar me mams te zijn geweest.

Laat in de middag kwam ik pas aan bij mijn vriendin, en wat heerlijk om haar weer te zien. Zo vaak zien we elkaar ook weer niet door die vervelende afstand. Lekker wat gegeten bij haar en haar man, en s,avonds voor de tv gehangen. Niet veel bijzonders want haar man wilde voetbal kijken. Helaas voor ons dus.

Shoppen in Zoetermeer
Vandaag gingen we Zoetermeer onveilig maken, en dan speciaal naar de Primark. Gelukkig het was er niet zo druk als wat ik had verwacht, we waren al eens in Rotterdam geweest maar dat was echt haast niet te doen. Maar hier was het wel leuk shoppen. Alleen shoppen voor mezelf doe ik niet voor kleding, vind het nu wat lastig nu mijn buik steeds meer groeit en vind het dan ook nog eens zonde. Maar ze hebben ook hele leuke baby en kinderkleding. En ben dus echt even goed wezen shoppen op de baby afdeling. Wat een geweldige dingen hebben ze. Heb echt hele leuke dingen gekocht voor ons kleine uk. Ook een heel zacht dekentje waar ik super blij mee ben. Toch heb ik voor mezelf een shirtje gekocht, een lekker luchtig shirt voor de zomer en ook nog eens lekker groot. Kan er dus nog mooi in groeien. En dat met dank aan mijn vriendin aangezien zei hem liet zien aan me. Na de primark zijn we even bij de burger king gaan plassen en zitten eten. We waren wel toe aan wat voedsel maar ook voornamelijk toe aan even rust. Toen zijn we nog even verder door de stad gaan rondlopen, en vond mijn vriendin een baby pyjama met teigertje erop. En aangezien we zoveel daarvan hebben moest ik hem kopen van haar. Dus ja ook die ging mee.

Thuis
Eenmaal weer bij haar thuis waren we beide heel moe, ik ben zelfs even op bed gaan liggen had het echt heel hard nodig. Me hele lichaam deed ook pijn. Daardoor gingen we ook pas laat eten, tegen de tijd dat we dus gingen eten wat haar man ook al weer terug met zijn vriend uit het restaurant. We probeerde nog wat tv te kijken die avond maar het was me eigenlijk te druk met de 2 heren op de achtergrond. We zijn dan ook maar om 23:00 naar bed gegaan, maar lag eigenlijk alleen maar te huilen in bed en het liefst wilde ik thuis zijn. Voelde me zo ellendig, moe en alles deed maar pijn zodat slapen niet zo makkelijk ging. Gelukkig voelde ik me de volgende dag een heel stuk beter en ben ik begonnen een klein beetje dingen op te ruimen in haar huis en wat schoon te maken. Er kwamen immers mensen over de vloer. Daar zaten we dan te wachten op ze, het was nogal lastig voor ze het te vinden aangezien alles maar afgezet was.

De vriendin
De 2 vrouwen belde en mijn vriendin verdween naar buiten om ze ergens op te halen. De fotograaf kwam iets eerder aan, en heb ik toen binnen gelaten. Ja we werden geïnterviewd vandaag door het blad vriendin. Mijn vriendin had ze aangeschreven voor de rubriek hartsvriendin, en dat ze mij heel graag wilde verassen na alles wat ik mee heb gemaakt. Zo lief gewoon, maar vond het ook wel erg spannend hoor. Ik werd als eerste opgemaakt, en mijn vriendin werd ondervraagd. Daarna was het andersom. We hadden een heel fijn gesprek, en zelfs alles over mijn zwangerschap kwam ter sprake. Dus ik denk dat daar ook wel wat aandacht aan besteed word in het blad. Toen ze genoeg informatie hadden was de fotograaf aan de beurt, en wat was het fijn dat de regen van de ochtend voorbij was. Hij wilde in de tuin foto,s maken, daarbij voel ik me altijd erg ongemakkelijk maar het was wel erg leuk. Nadat ze weg waren hebben we nog even selfies gemaakt, vond mijn haar namelijk zo stoer staan.

selfies met vriendinNog even samen boodschappen gedaan, en vrij snel nadat we terug waren konden we gelijk weer op pad om naar de trein te gaan. De reis ging door naar me mams.

Weekend bij mams
Heerlijk om bij mijn mams te zijn, kan echt uren met haar praten zeker omdat we elkaar niet zo vaak zien. En aangezien er heel wat is gebeurd rondom mijn zwangerschap waar zij zich ook best zorgen om maakt hadden we veel gespreksstof daar over. Daarom vond ik het fijn en heel lief van haar man dat hij ons die avond alleen heeft gelaten. Eigenlijk heb ik hem het weekend maar weinig gezien, hij gaat gewoon ze eigen gang dan. Ben die avond even heerlijk wezen douchen, en we hebben onder het vele kletsen nog wat tv gekeken. Zaterdag zijn we naar Maassluis gereden, mijn broer en zijn vriendin hebben een ijssalon en ze zijn net verhuisd naar een nieuw pand en dat wilde ik wel even zien. En wat is het mooi geworden zeg, zo trots op mijn grote broer. Even staan kletsen daar en toen zijn we even ergens heerlijk gaan lunchen. Zo genoten van een broodje met kip saté. Nog even het centrum door gelopen, maar dat viel wat tegen. Dan nog maar even terug naar de ijssalon we moesten natuurlijk nog een ijsje eten. Vervolgens nam me broer ons mee naar een winkel waar ze cupcakes enz maken. En kocht voor ons een brownie, die we voor de avond bewaarde.

Bij haar thuis ben ik even op bed gaan liggen, heb gewoon wat meer rust nodig nu en aangezien het wel zware dagen voor me zijn moet ik wel goed voor mezelf zorgen. In de avond nog tv gekeken, maar voelde mij niet zo lekker na een tijdje. Was ineens misselijk en zat mezelf nogal in de weg. Besloot toen maar naar bed te gaan, daar heb ik nog voor de afleiding even gtst op me mobiel gekeken en toen ben ik gaan slapen. De volgende dag was ik heerlijk opgeknapt en had ik wel zin om nog iets leuks te doen voor ik weer naar huis ga. En dat deden we ook, we zijn Utrecht in gegaan en daar nog even wezen shoppen. Zelf heb ik dit keer niks gekocht maar kreeg wel iets leuks voor de kleine van me mams. Tussen de middag bij de mc donalds gegeten, en daarna zijn we richting haar huis gegaan. Nog even wat drinken en bijkomen, en toen ben ik mijn spullen gaan pakken en was het alweer afscheid nemen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge