Take a look at my life… week 13

image_pdfimage_print

Dit was me wel een weekje zeg… een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie en dus niks willen doen. Het is lang geleden dat ik me zo voelde, normaal als ik ziek ben ga ik lekker op bed veel tv kijken en neem ik me laptop erbij. Maar zelfs daar was geen energie voor. De ene helft van de energie gaat naar de baby en het andere naar het ziek zijn. En ik dan, mag ik ook weer wat terug hebben!!!

Maandag 24 maart 2014
image Ik was al op tijd aan het wassen geslagen. Na 5 dagen niet thuis te zijn geweest ligt er namelijk genoeg was.
image En omdat we normaal het weekend samen altijd de grote boodschappen doen en ik er nu niet was en me mannetje ziek was, ben ik er nu zelf op uit gegaan. En gelijk maar voor de hele week eten mee genomen. Dat lukte gelukkig, zolang ik de bus maar terug nam naar huis.
image Hier krijg ik echt nooit genoeg van, die mooie lucht in vuur en vlam.

Dinsdag 25 maart 2014
image Vandaag een druk dagje gehad… mannetje had speciaal vrij genomen ervoor. In de ochtend moest ik naar het UMCG voor de verloskundige, normaal ga ik alleen maar moest daarna nog door naar een andere afspraak. Helaas bloeddruk te hoog en mijn medicatie ging omhoog. Nog even bloed laten prikken en urine onderzoek op eiwitten. Alles is orde, altijd fijn te weten. Omdat het uitliep en meer moesten doen dan verwacht hebben we daar maar wat gegeten en daarna door naar het volgende ziekenhuis.
image Het Martiniziekenhuis stond ook een afspraak. Ze hebben daar namelijk een downpoli waarnaar ik ben verwezen omdat ons kindje straks daar onder behandeling komt. Alle specialisten op 1 locatie waar de kleine mee te maken gaat krijgen. We hadden een kennismaking gesprek met de kinderarts en verpleegkundige. Heel fijn was het om wat te horen over de downpoli.

Woensdag 26 maart 2014
Ik ben ziek echt ziek, begon dinsdag al verkouden te worden maar nu voel ik me echt heel slecht.
image Ik heb geprobeerd me te vermaken vanuit bed met tv en een laptop maar dat was ik heel snel zat. Dus bleef het alleen maar bij op bed liggen en heel veel slapen. Ook echt veel eetlust had ik vandaag ook niet.

Donderdag 27 maart 2014
Weer een dag veel op bed liggen en gewoon niks doen. Maar moest wel even in de ochtend douchen van het zweten die nacht.
image Na het douchen even bijkomen op de bank, want de hele dag op bed liggen lukt ook niet nu ik zwanger ben en dus veel last heb van me bekken en rug.
image Me eetlust is gelukkig weer wat terug, ja ik herken dat niet van mezelf heb nooit gehad dat me eetlust weg was als ik ziek ben.

Vrijdag 28 maart 2014
image Ik had het de hele nacht koud, echt erg als je met een dikke trui over pyjama en sokken aan in bed ligt. Dus een warm ontbijt ging er wel in. En daarna een heerlijke warme douche. Toen was het alweer tijd om terug in bed te gaan, was best vroeg uit bed vanwege de erge pijn. En had gelijk maar even een was aangezet. Tegen de tijd dat ik weer uit bed kwam was het klaar en kon het in de droger.
image Zo zagen me dagen er dus een beetje uit. Beetje eten, douchen en weer een schoon huispak aan, proberen genoeg water binnen te krijgen en voor de rest alleen maar op bed doorbrengen.

Zaterdag 29 maart 2014
Nog altijd niet lekker, maar wilde proberen wat meer uit bed te zijn. Is wel gelukt maar toch nog steeds weer terug me bedje opzoeken. Energie is nog steeds ver te zoeken.
image Mijn mannetje had de avond ervoor alleen boodschappen gedaan, en vandaag gingen we heerlijk grillen. Eigenlijk kwam bijna alle vlees uit de vriezer dus das goedkoop alleen wat salade en stokbrood erbij en je hebt heerlijk eten.

Zondag 30 maart 2014
image Echt veelte vroeg uit bed voor een zondag, maar wat doe jij als je al uren wakker ligt van de pijn en de trek. Ik ben er maar uit gegaan en maakte dit plaatje ging ontbijten. En omdat me laptop nog in de slaapkamer staat en me mannetje nog in bed schreef ik dit hele stuk op mijn mobiele telefoon. Je moet toch wat met de tijd die je uit bed door brengt.
IMG_20140330_083612Toch was ik zo moe dat ik me geen raad wist met mezelf en maar half op de bank ging liggen. Ben uiteindelijk weer in bed gekropen en pas weer om 11:30 eruit gegaan. Maar nog 0,0 energie te bekennen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Take a look at my life… week 13

  1. Bah, wat een ellende als je je zo ziek voelt 🙁 En dan toch nog naar het ziekenhuis moeten. Wat zeg ik, twee stuks! Hopelijk voel je je tegen het einde van deze week weer fit 🙂
    Gwen onlangs geplaatst…De box, hoelang?My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge