~~Weekly Diary 34~~

image_pdfimage_print

[social_share]

Zondag 18-08-2013
Laatste vakantie dag.
2013-08-18 19.57.28-2
Ik krijg echt nooit genoeg om hier foto,s van te maken, dit blijft gewoon zo mooi.
Nog even lekker een appeltje in de avond…
2013-08-18 20.54.23

Helaas moest ik deze nacht ook weer alleen slapen. Bert begon gelijk al met nachtdienst op zijn werk. Dus moet weer even wennen alleen de nacht door te brengen in bed.

Maandag 19-08-2013
2013-08-19 09.00.28
De maandag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Bert ligt nu inmiddels te slapen, terwijl ik nu aan het werk ga.
2013-08-19 09.24.05
Ben er weer helemaal klaar voor, appeltje mee voor tussendoor. Sleutels niet vergeten en ook me fietssleutel mee, en hup aan het werk. Ik merkte al snel dat ik het alleen moest doen vandaag. Dus maar snel de diertjes voeren en water geven. Als je alleen bent duurt dat allemaal wat langer, en dus minder tijd om te schoonmaken. Maar eerst even wat water drinken en een appel eten. Ben toen maar even het belangrijkste gaan schoonmaken en dat was bij de geiten. Eerst even het plateau schoonmaken en toen het voorste gedeelte van het hok even eruit halen. Zo even nieuw stro in en dan kunnen ze er weer van genieten. Ben gelijk maar even door gegaan om  het ezel veld schoon te maken daar was het echt een zooitje, en ook nog even het hele hok leeg gehaald. Ze waren weer blij met een schoon hok.

Was nu wat later klaar dan normaal, maar ze gingen toch om 12:30 (tussendoor) dicht dus ben ik om die tijd ook maar weg gegaan in plaats van 12:00.

Dinsdag 20-08-2013
2013-08-20 09.08.03
Wederom weer een nieuw gezond ontbijt, en op naar het werk. Mijn leidinggevende was al begonnen met de dieren biks te geven toen ik aankwam, beter. De rest moest ik nog wel doen hooi geven en water. En omdat ik de dag ervoor voor heb schoon gemaakt, ben ik nu maar naar achteren gegaan en de pony bak en bij de varkens schoon gemaakt. En dat was ook zeker wel nodig. Ik had het dus weer lekker druk om het schoonmaken alleen te doen.
2013-08-20 10.52.02-2
Maar heb wel even de tijd voor mezelf genomen, anders wordt het me teveel. In die tijd heb ik deze foto gemaakt van appeltjes aan de boom. En ja ben nog even gaan zitten glas water gedronken en me appeltje gegeten.

S,middags kwam er een pakje voor me binnen, mijn vriend had een houder voor mijn telefoon voor aan mijn fiets besteld. Ik heb namelijk besloten om vaker de fiets te gebruiken, zeker voor als ik naar de sportschool ga. De bus kosten zijn gewoon best hoog en ik ga 2x in de week naar de sportschool, en misschien komt er nog eens een 3e keer bij. Dan kan ik beter op de fiets gaan. Maar het probleem is dat ik heel onzeker ben om hier in de stad te fietsen. De weg niet weten en op plekken waar het druk is vind ik het best eng. Maar die angst ga ik overwinnen, die houder is ervoor dat ik met navigatie kan fietsen. Dus dat moest even getest worden, en ben ik naar Lewenborg gefietst (dat weet ik zonder navigatie wel te vinden) Het werkte prima, ook toen ik andere plannen had anders te fietsen verbeterde hij ook de route.

Ik moest toch in Lewenborg zijn  omdat ik een fotoboek had gemaakt van de Hema, en die kon ik daar ophalen. (daar later meer over) Gelijk maar even wat boodschappen gedaan en weer naar huis toe.
2013-08-20 22.25.32
Nog even een fotootje voor het slapen gaan…

Woensdag 21-08-2013
Vandaag voor het echie mijn navigatie van mijn telefoon gebruiken, ik moest naar het ziekenhuis en besloot met de fiets te gaan. Was echt heel onzeker maar ik kende de weg wel een beetje aangezien ik jaren geleden ook via die weg naar het noordkant van het ziekenhuis op de fiets ging. De heenweg ging dus ook prima, helaas de terugweg had ik blijkbaar een andere route gekozen en leidde me heel anders langs als de heenweg. Dat was eigenlijk wel een heel stuk minder, maar het belangrijkste is ik ben thuis gekomen. Door die spanningen ben ik wel erg moe geworden.

S,avonds pakte ik weer mijn fiets om naar de sportschool te gaan, ook dit was mijn eerste keer met de fiets erheen.
2013-08-21 20.57.20
Heerlijk gesport en voelde echt heel goed. Nu kon ik ook wat langer kletsen met mijn vriend in de sportschool, want hoefde niet meer rekening te houden met de bus tijden. Dus was het al 22:00 toen ik pas ging douchen, normaal zou ik dan al buiten staan. Het was me wel erg donker op de fiets zeg, sommige paden waren weinig verlicht waardoor ik amper de weg kon zien (zelfs met mijn fietsverlichting) Thuis was ik helemaal verkrampt van de stress om het fietsen, maar heb dus wel weer een angst overwonnen. Ik ga dit zeker vaker doen en dan wen ik er wel aan.

Donderdag 22-08-2013
Stond ik alweer vroeg naast me bed, nee niet om te werken maar om naar de dokter te gaan. Sinds ik zoveel meer drink heb ik juist meer dorst, en heb ook steeds buikpijn nadat ik mijn eetpatroon veranderd is. Snap echt niet wat er nu verkeerd gaat. Maar moet bloed laten prikken om mijn zoutgehalte te bekijken.

Aangezien ik nog helemaal brak ben van de dag ervoor, ben ik na de dokter nog even in bed gekropen. Dat duurde niet lang voordat ik onrustig werd en er maar uit ging, wilde mijn vriend niet tot last zijn die uit zijn nachtdienst kwam.

Vrijdag 23-08-2013
Had vandaag een drukke dag, eerst op de fiets naar het ziekenhuis voor een afspraak. Dacht daar kan ik gelijk wel bloed laten prikken helaas dat deden ze daar niet van Labnoord. Dus na mijn afspraak moest ik nog even naar Labnoord toe fietsen, gelukkig is dat maar 3 minuten van het ziekenhuis vandaan. Daar heb ik denk 15 a 20 minuten moeten wachten.
2013-08-23 10.31.05
Daarna gelijk door naar de sportschool, was alleen veelte vroeg dus heb ik lekker even in de lounge gezeten. En rond 11:30 ben ik me maar gaan omkleden, en toen vrij snel kon ik aan de slag met Anna. Was een heftige training, maar dat hebben jullie HIER al kunnen lezen.

Thuis heb ik gewoon lekker niks meer gedaan, was echt even helemaal op. Helaas in de avond moesten we nog wel even boodschappen doen.

Zaterdag 24-08-2013
2013-08-24 18.13.57
Even ons zelf verwennen met een heerlijke swirl, soms mag dat wel na al die gezonde foodies en het harde sporten wat ik doe.

En hoe is jullie week geweest?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “~~Weekly Diary 34~~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge