~~Weekly Diary~~ Week 10

image_pdfimage_print

[social_share]

Zaterdag 02-03-2013
Aangezien we vrijdag een hele drukke lange vermoeiende dag hebben gehad is het echt tijd voor een heeeeel rustig weekendje. Vandaag heerlijk uitgeslapen. Toen even wat gegeten, en helaas moesten we daarna toch nog even boodschappen doen. Er moet toch ook in het weekend gegeten worden. Verder heb ik vandaag echt niks gedaan.

Zondag 03-03-2013
Nog lekker een rustig dagje… Wel heb ik zo,n 2 uur aan de eettafel gezeten met me laptop om de foto,s van de bruiloft feestavond uit te zoeken en bewerken. Het enige wat ik nog moet doen is ze even op cd branden zodat ik ze kan opsturen naar me broer en z,n vrouw.

Nog heel even het traveling notebook versierd en daarna ingepakt zodat het maandag op de post kan naar de volgende.

Maandag 04-03-2013
Op naar het werk, ik dacht dat ik aardig uitgerust was van vrijdag maar merkte toch tijdens het werk dat ik toch nog aardig moe was en last van me benen had. Nou ja lekker rustig aan doen en daarna lekker naar huis. Maar eerst moest ik nog even de boodschappen doen. Mijn vriend was niet lekker dus die was thuis gebleven van het werk.

Na dat ik had gegeten in de middag kwam mijn vriend uit bed, en ja we wisselde elkaar af want ik had het echt even helemaal gehad dus ik kroop het bed in. Niet heel lang gelegen want ik kon niet slapen helaas.

Dinsdag 05-03-2013

2013-03-05 11.51.21

Mag ik je voorstellen Mira ons nieuwe ezeltje, wat is ze lief zeg.
Heb vandaag dan ook bij de ezels schoon gemaakt, zo kon ik lekker ook even foto,s maken.

En wat was het vandaag heerlijk weer zeg, heb ook vandaag voor het eerst weer bloemetjes op de foto kunnen zetten.

2013-03-05 16.26.47

Woensdag 06-03-2013
Eerst eens lekker ontbijten met aardbeien yoghurt en een heerlijke banaan erdoor. Daarna op naar het werk. Heb de ezels gevoerd, en daarna het hele hoek leeg gehaald.

2013-03-06 09.02.08

Toen was het weer tijd om lekker op de fiets naar huis te gaan, ik kwam erachter dat ik vergeten was me pinpas mee te nemen. Dat is dus echt dom dus kon ik niet gelijk naar de winkel.

2013-03-06 12.49.03

Lekker lunchen met tosti ham/kaas en een gebakken eitje erop. Daarna moest ik dan toch nog even boodschappen doen.

2013-03-06 12.42.44

S,avonds lekker wezen sporten, lekker een uurtje mezelf in het zweet gewerkt.

2013-03-06 20.30.10

Donderdag 07-03-2013
Ik had vandaag een niks-doen-dagje omdat ik dat wel had verdiend dacht ik zo. Omdat we samen een warme lunch hadden gegeten at ik s,avonds bagels met kruidenroomkaas en komkommer. Echt zo lekker gewoon.
2013-03-07 17.45.20

Vrijdag 08-03-2013
Richting de stad met de bus om naar de sportschool te gaan, deze week voor het eerst 2x in de week sporten. Zwaar maar toch beviel het me wel. Heerlijk zo,n uurtje jezelf in het zweet werken. Na het sporten even over de markt gelopen, wilde wat fruit kopen en even noten halen. Nou zoals jullie zien heb ik aardig wat fruit ingeslagen. Hoezo gezond bezig.

2013-03-08 15.37.08

Zaterdag 09-03-2013

Weer een heerlijk niks-doen-dagje… Heb ook al de hele week rugpijn en daar begin ik me nogal aan te ergeren. En heb flink spierpijn, maar dat is niet zo gek als je niet gewend ben zoveel te sporten in een week.

Deze avond maakte ik zelf ijs en dat alleen van bananen, alleen had het recept niet helemaal goed gelezen het was 1 banaan p.p maar ik maakte ijs met 4 bananen dus 2 p.p nou dat hebben we geweten. Het vulde onwijs zeg, dus de volgende keer gewoon 1 banaan p.p nemen. Want ga dit zeker nog eens maken was echt heel lekker.
2013-03-09 19.22.18

Sorry dat het toch steeds vele foto,s van eten is, maar dat komt omdat ik steeds meer waardeer hoe lekker eten kan zijn ondanks ik juist zoveel gezonder eet dan voorheen. Hebben jullie misschien nog lekkere tips voor gezonde recepten?… Meld het me dan in de comments.

En hoe is jullie week geweest?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

5 thoughts on “~~Weekly Diary~~ Week 10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge