Het verhaal achter mijn tatoeage

image_pdfimage_print

[social_share]

Al jaren wilde ik een tatoeage  maar durfde nooit echt. En het juiste plaatje nooit echt gevonden, wel wist ik dat het een olifant moest worden. Voor mij moet het wel een betekenis hebben iets wat bij mij hoort en niet zomaar iets omdat het leuk is. Voor mij was het dus echt een bewuste keuze om er 1 te plaatsen iets wat echt bij mij past.

Een paar jaar geleden heb ik dan toch de stap gezet en het is een getekende olifant geworden met de naam Natumi eronder

Het verhaal achter Natumi:
Jaren geleden kwam me moeder met het verhaal wat ze uit de krant had gehaald om een olifantje te kunnen adopteren, daar was ik wel heel nieuwsgierig naar omdat ik echt helemaal gek van olifanten ben. Ik ben dat toen eens goed gaan uitzoeken. En kwam toen uit bij de stichting “Vrienden van de olifant” Wat leuk je kon je eigen olifantje zoeken die je wilde adopteren, al snel koos ik voor de kleine Natumi. De wees olifantjes wonen in Kenia, en door middel van een olifantje te adopteren help je de stichting om deze mooie dieren het leven te bieden die ze verdienen.

De officiële site is: David Sheldrick Wildlife Trust

Natumi
natumi

Natumi is een vrouwelijk wees olifantje. Zij is in februari 1999 geboren. Ze was 6 weken oud toen ze bij Nanyuki werd gered. Ze is vernoemd naar het gebied waar ze vandaan komt.

Natumi,s familie ging om te drinken naar de Eland Holows Farm. De over-ijverige presidentiële staf en personeel van K.W.S “probleem dieren regeling” vuurden in een schandalige, buitensporige reactie dwars door de kudde, waarbij drie olifanten gedood en vele anderen gewond werden. Een van de drie omgekomen olifanten was Natumi’s moeder en gevreesd moet worden dat enkele van de gewonde olifanten later alsnog aan hun verwonding overlijden.

Ze is inmiddels al een hele dame geworden.

Ja natuurlijk willen jullie nu wel weten hoe deze tatoeage nu eruit ziet.
Photo 13-03-13 17 17 05

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

18 reacties

 1. Lois Lorinde schreef:

  Wat een super lieve tatoeage. Ze lijkt ook echt op de foto 🙂

 2. Lyanne @ Readabook.nl schreef:

  Wat een mooie tatoeage en wat een mooi verhaal!

 3. Joyce schreef:

  Nu zie ik deze blog en valt alles op zijn plaats 😉 Leuk om je weer terug te zien in blogland!
  En wat een mooie tattoo 🙂

 4. mw ekster schreef:

  wat een lieve tattoo. mooi verhaal!

 5. henriette schreef:

  Weer een leukverhaal

 6. Miranda schreef:

  Wat een bijzonder verhaal, mooie tattoo ook.. ik ben zelf niet zo van de dieren etc op mijn lijf, heb de namen van de kinderen op mijn linkerarm schuin aan binnenkant, met een ster die staat voor mijn ex-schoonvader die overleden is, was als vader voor mij…. ik houd van tattoo,s met een verhaal!

 7. Jorien schreef:

  Wat een bijzonder verhaal, en een hele mooie tattoo!

 8. Maaike schreef:

  Wat een bijzonder en mooi verhaal! En de tatoeage is ook mooi.

 9. Miranda schreef:

  Wat mooi!

 10. Wendy schreef:

  Wat een mooi verhaal. Leuke tatoeage ook. Met die kleuren. Dat zie je denk ik niet vaak zo, die combinatie in een afbeelding van een olifantje.

  • debbie schreef:

   Die kleuren horen bij de olifanten in Kenia, ze hebben daar rood zand dus de olifanten zijn daar dus ook rood. Vandaar dat ik dus ook echt voor die kleur gekozen heb. En denk ook idd dat de meeste gewoon een grijze olifant hebben als ze er voor kiezen.

 11. Sas / iliveformydreams.com schreef:

  Erg mooi! Ook het verhaal erachter

 12. Donderdesign schreef:

  Je tatoeage vind ik echt super mooi

 13. Jenny schreef:

  Mooie tattoo en verhaal!

 14. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Wat een mooi verhaal, ik vind je tatoeage ook heel toepasselijk.

 15. Stell schreef:

  Wat heb je het mooi beschreven zeg 🙂 Erg leuk om te lezen en om je te ontmoeten bij Søstrene Grene!

 16. Jennn schreef:

  Mooi!

 17. Evey | Style Spy schreef:

  Mooi verhaal en wat een lef! Lijkt me best eng!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?