Het verhaal achter mijn tatoeage

image_pdfimage_print

[social_share]

Al jaren wilde ik een tatoeage  maar durfde nooit echt. En het juiste plaatje nooit echt gevonden, wel wist ik dat het een olifant moest worden. Voor mij moet het wel een betekenis hebben iets wat bij mij hoort en niet zomaar iets omdat het leuk is. Voor mij was het dus echt een bewuste keuze om er 1 te plaatsen iets wat echt bij mij past.

Een paar jaar geleden heb ik dan toch de stap gezet en het is een getekende olifant geworden met de naam Natumi eronder

Het verhaal achter Natumi:
Jaren geleden kwam me moeder met het verhaal wat ze uit de krant had gehaald om een olifantje te kunnen adopteren, daar was ik wel heel nieuwsgierig naar omdat ik echt helemaal gek van olifanten ben. Ik ben dat toen eens goed gaan uitzoeken. En kwam toen uit bij de stichting “Vrienden van de olifant” Wat leuk je kon je eigen olifantje zoeken die je wilde adopteren, al snel koos ik voor de kleine Natumi. De wees olifantjes wonen in Kenia, en door middel van een olifantje te adopteren help je de stichting om deze mooie dieren het leven te bieden die ze verdienen.

De officiële site is: David Sheldrick Wildlife Trust

Natumi
natumi

Natumi is een vrouwelijk wees olifantje. Zij is in februari 1999 geboren. Ze was 6 weken oud toen ze bij Nanyuki werd gered. Ze is vernoemd naar het gebied waar ze vandaan komt.

Natumi,s familie ging om te drinken naar de Eland Holows Farm. De over-ijverige presidentiële staf en personeel van K.W.S “probleem dieren regeling” vuurden in een schandalige, buitensporige reactie dwars door de kudde, waarbij drie olifanten gedood en vele anderen gewond werden. Een van de drie omgekomen olifanten was Natumi’s moeder en gevreesd moet worden dat enkele van de gewonde olifanten later alsnog aan hun verwonding overlijden.

Ze is inmiddels al een hele dame geworden.

Ja natuurlijk willen jullie nu wel weten hoe deze tatoeage nu eruit ziet.
Photo 13-03-13 17 17 05

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

18 thoughts on “Het verhaal achter mijn tatoeage

  1. Nu zie ik deze blog en valt alles op zijn plaats 😉 Leuk om je weer terug te zien in blogland!
    En wat een mooie tattoo 🙂

  2. Wat een bijzonder verhaal, mooie tattoo ook.. ik ben zelf niet zo van de dieren etc op mijn lijf, heb de namen van de kinderen op mijn linkerarm schuin aan binnenkant, met een ster die staat voor mijn ex-schoonvader die overleden is, was als vader voor mij…. ik houd van tattoo,s met een verhaal!

  3. Wat een mooi verhaal. Leuke tatoeage ook. Met die kleuren. Dat zie je denk ik niet vaak zo, die combinatie in een afbeelding van een olifantje.

    1. Die kleuren horen bij de olifanten in Kenia, ze hebben daar rood zand dus de olifanten zijn daar dus ook rood. Vandaar dat ik dus ook echt voor die kleur gekozen heb. En denk ook idd dat de meeste gewoon een grijze olifant hebben als ze er voor kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge