Yoursurprise

image_pdfimage_print

Een tijdje terug had ik echt een nieuw hoesje nodig voor mijn samsung galaxy note 3. En wilde geen hoesje meer met een klepje ervoor. Dus ik ging opzoek. En stiekem wist ik wel wat ik wilde. Onze zoon was nog maar net geboren en lag nog in het ziekenhuis. En dacht het is wel erg leuk een foto van hem op me hoesje te laten drukken. Maar vaak als je zulke hoesjes online tegen komt zijn ze niet echt stevig van materiaal. Ik kwam een site tegen waar je ze kon laten maken, en aan het plaatje te zien zag het er stevig uit. Ik besloot hem te bestellen, en wat ben ik er onwijs blij mee. Super stevig materiaal, dus zal niet snel kapot gaan.
DSC_0009Het grappige is de dag dat mijn bestelling aankwam, lag er nog zo,n zelfde verpakking in de brievenbus. Ik begreep er niks van, maar het bleek zonder het van elkaar te weten had mijn man daar ook iets besteld. Echt bizar gewoon. Hij bestelde een super gaaf rompertje voor onze Daan. Nu maakt onze zoon een klein beetje reclame voor mama.
DSC_0008Laatst zaten we voor het eerst lang in de auto met Daan bij ons. En steeds scheen de zon op zijn koppie, en bedacht me ineens dat we zonneschermen nodig hadden in de auto. Dat zei ik tegen mijn man. En hij zei dat hij eens naar zou gaan kijken. Ineens stuurde hij me een foto vanaf zijn werk, er was dus een pakje binnen gekomen. Had hij mee genomen en op de raam geplakt. Dat was alweer een erg leuke verassing, want kwam ook van diezelfde shop weg. En kijk dan hoe gaaf.
DSC_0010Dit alles kan je maken op de site van YourSurprise

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

2 thoughts on “Yoursurprise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge