Zondag favorieten Grenzen, Tomatensoep, Gezond eten

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××
Eindelijk eens een keer mijn grens aangeven naar een vriendin. Daar ben ik echt super trots op omdat ik dat heel moeilijk vind
Weer wat meer op mijn voeding letten, tussen de middag zoveel mogelijk mijn koolhydraten vermijden
Verse tomatensoep maken voor het eerst, wat ook nog super lekker was
Fietsen, steeds vaker gebruik ik mijn fiets. Vind het steeds leuker om op de fiets ergens heen te gaan. Bespaard me ook een hoop bus kosten
Vampire diaries, de serie die ik nu kijk op Netflix. Net begonnen aan seizoen 3
Blij dat Under the Dome weer terug op tv is, al vond ik de eerste aflevering wel even verwarrend

Waar wordt jij nou blij van?

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Jenn schreef:

    Wat goed dat je je grenzen aangegeven hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

× Hoe kan ik jouw helpen?