Take a look at my life 34

image_pdfimage_print

De vakantie is nu echt om. De eerste week dat Bert weer aan het werk moest. Echt wel wennen om weer zo veel alleen thuis te zijn. Want ook deze week ging ik niet naar het paradijsje. Alleen op vrijdag ben ik er even geweest. Toch heb ik genoeg gedaan in huis. Heb zo even goed de tijd gehad om me huisje schoon te maken. Maar kwam steeds maar niet toe aan me boek wat ik graag wilde. Omdat ik zo snel moe ben moet ik een keuze maken. En ik koos dus voor iets wat eigenlijk gewoon moest het huis.

IMG_20150815_145320Dit was nog op de laatste dag van de vakantie, even goed afsluiten met een lekker stuk vlaai.

Maandag ging ik naar een natuurarts om mijn lichaam helemaal door te laten meten om te zien wat er allemaal voor afvalstoffen in me lichaam zit die niet vanzelf worden afgevoerd. Ik ging hierheen omdat ik de laatste tijd zo vreselijk moe blijf. Nu ga ik onder begeleiding van deze natuurarts ontgiften. Heb allemaal natuurlijke middeltjes gekregen om mijn lichaam van binnen schoon te maken. Ook is dit weer een goed opstapje naar gezonder eten. Want ook gaf hij advies over voeding. Ik werd opgehaald door Annelies, want zou eigenlijk met haar mee gaan om iemand te helpen die heel erg in angst zit. Maar ze vond het beter om me gelijk thuis te brengen.

Ben die middag dan nog even de stad in geweest om naar de Ekoplaza te gaan om wat gezonde dingen te halen en nog even naar een andere natuurwinkel voor iets.

IMG_20150818_093558Dinsdag zijn we dan ook maar gelijk begonnen met een gezond ontbijt. Geen gewone yoghurt meer maar aan de soya. Het is wel even wennen, maar wel lekker.

IMG_20150818_120127Ik maakte in de middag verse tomatensoep, dat had ik eigenlijk nog nooit gemaakt. Het was nog super lekker ook dus dat ga ik zeker vaker doen.

IMG_20150819_101905Woensdag ging ik aan het werk op de kinderboerderij. Het was ook heerlijk weer ervoor.

IMG_20150819_125221De avond ervoor had ik alles al klaar gezet, zodat ik gelijk na het werk alles bij elkaar kon doen en een lekkere salade kon eten. Even weer minderen met koolhydraten.

IMG_20150820_100144Donderdag moest ik even een pakje wegbrengen en dat deed ik lopend. Ik vind deze bloemen zo mooi en fleurig.

IMG_20150820_122204Was al weer een hele tijd terug dat ik tussen de middag een wok maaltijd maakte. Dit keer heel simpel met champions, tomaatjes, peper en een handje varkens file.

IMG_20150821_125201Vrijdag ging ik naar de yoga in de ochtend. Daarna had ik met een vriendin afgesproken in het paradijsje. Ik was er al 2 weken niet meer geweest. Maar mijn vriendin was me vergeten. Gelukkig stond ik niet voor een dichte deur en was er wel iemand thuis. Want de eigenaresse van het huis was er al de hele week niet. Degene die er was, kwam er achter dat ze wel blij met me was want ze moest laat in de middag weg en dan kon ik bij de kids blijven tot moeders thuis zou komen. Heb in de middag lekker in de zon een salade gegeten. En in de avond minder gezond gegeten ik at met hun daar mee. Lekker patat gehaald. Moet kunnen…

Weekend is hier vaak lekker wat rust nemen, zaterdag zijn we nog wel even wat boodschappen gaan doen. En even naar Tuinland geweest bloemen kopen voor bij Daan. Daar zijn we daarna naar toe gegaan. Even weer wat fleurige bloemen neer gezet. Was al een tijdje geleden dat hij bloemen kreeg. Zondag zijn we even naar me schoonouders op bezoek geweest.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge