Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje

image_pdfimage_print

DSC_0009 Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Zo zijn er heel veel verschillende webshops die telefoonhoesje verkopen. Maar haal daar maar eens een shop uit die iets unieks levert in de hoesjes. Heb al veel verschillende hoesjes gehad, mijn vorige was ik echt dol op. Juist omdat er een hele mooie foto van mijn kleine mannetje op staat. Maar inmiddels heb ik een nieuw mooi hoesje. Voor mij wel weer erg wennen omdat dit er eentje is die een klepje heeft om dicht te doen. En normaal vind ik ze heel erg onhandig, maar ik vind hem zo mooi geworden dat ik hem zeker een langer tijd de kans geef om eraan te wennen.

Mijn nieuwe telefoon hoesje komt bij de webshop B2C Telecom vandaan, waar je zelf je hoesje kan laten bedrukken. Heb jij die ene dierbare foto die je het liefst altijd bij je hebt, ik wel en daarom heb ik juist die foto gekozen om op me hoesje te laten drukken. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een mooie foto van je huisdier, geliefde, vakantie wat dan ook.

Mijn dierbaarste foto is er eentje van mijn gezinnetje, een foto die gemaakt is net na het overlijden van Daan. Dus ik heb Daan in me armen en mijn man naast me. De twee dierbaarste personen die ik heb op mijn nieuwe telefoon hoesje.
DSC_0010

DSC_0011

Ga jij maar alvast iets verzinnen wat jij zou laten bedrukken op jouw telefoon hoesje, want volgende maand mag ik er eentje weg geven. Houd dus mijn blog goed in de gaten als jij ook zo,n hoesje wilt hebben.

Dit is in samenwerking met B2C Telecom

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Mijn dierbaarste foto op een telefoonhoesje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge