Zondag favorieten, nieuwe auto, vriendin, spaghetti

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××

Nieuwe auto samen met mijn man kopen en hem een week later ophalen
Gezellig een middag/avond bij me vriendin zijn, samen de hondjes uitlaten
Spaghetti maken als 1 pansgerecht dus lekker vers met tomaten voor de saus (mijn eerste keer)
✩ Stroopwafel cake maken, helaas smaakte hij naar een normale cake. Merkte niks van de stroopwafel en karamel
✩ Een goed whatsapp gesprek hebben met een lief persoon

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Sandy schreef:

    Samen met een vriendin de honden uitlaten en samen tijd doorbrengen is erg fijn, ik doe dat ook altijd heel graag. En proficiat met jullie nieuwe auto!
    Sandy onlangs geplaatst…Review: Het enige echte minikleurboek voor volwassenenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?