Zondag favorieten, pakje, smartpen, lachen

image_pdfimage_print

××Ik heb een hele moeilijke tijd gehad, nog altijd maakt het deel uit van mijn leven. Maar ik ben nu wel weer zo ver om steeds meer de mooie dingen van het leven te zien. Daarom ga ik af en toe weer eens een blog schrijven met mijn favorieten van het moment.××
 Pakje krijgen om te mogen reviewen
Een avondje op balkon doorbrengen
Praten via messenger met Annelies
Mijn nieuwe smartpen, waar ik jullie vast nog meer over ga vertellen
Het blijft fijn om een kaarsje bij Daan te branden, thuis doen we dat ook nog vaak
Af en toe mooie herinneringen op halen met mijn man over Daan en er heel hard om lachen

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

1 reactie

  1. Anneleen schreef:

    Wat een mooie lichtpuntjes!
    Anneleen onlangs geplaatst…No Words TagMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?