3) In de *spotlight*

image_pdfimage_print

[social_share]
Zou jij ook graag in de spotlight willen staan met jouw blog, dan hoef je me alleen maar te mailen op blog@day-dreamer.nl

foto-1
Dit is Dionne en vandaag staat zei in het middelpunt op mijn blog, het is altijd leuk nieuwe blogs te ontdekken en daarom heb ik “In de spotlight” verzonnen.

Vertel eens iets over jouw blog, waar blog je over?
Diolifestyle.nl is een lifestyle blog waar ik voornamelijk veel fashion en lifestyle artikelen publiceer  Natuurlijk schrijf ik ook nog veel andere soorten artikelen, maar ik richt mij voornamelijk op de fashion en lifestyle kant.
 
Wanneer ben jij voor het eerst gaan bloggen?
Mijn eerste blogpost is op 3 maart 2013 online gekomen.

Wat is de reden geweest dat je een blog ben gaan maken?
Mijn reden om te gaan bloggen was, dat ik graag een uitlaatklep wilde hebben. Ik ben altijd al erg bezig geweest met de mode, door middel van een blog wil ik graag mijn passie voor mode met jullie delen. Ook zie ik het als een dagboek waar ik graag de dingen wil delen waar ik in het dagelijks leven mee bezig ben.

Je leukste reactie die je kreeg van een bezoeker?
Er zijn zoveel leuke reacties die ik elke dag ontvang van andere bloggers of volgers. Ik heb geen favoriet  ik ben blij met elke reactie!

Wat vind je zelf irritant bij (het lezen/volgen van) andere blogs?
Wat ik irritant vind bij sommige andere blogs.. Een goede vraag.  Spelfouten, en soms zie ik hetzelfde producten wel 10x op verschillende blogs voorbij komen. Na twee keer lees ik de andere berichten niet meer.

Wat lees je zelf graag op andere blogs?
Ik vind DIY altijd erg leuk om te lezen, maar shoplog en persoonlijke verhalen behoren ook tot mijn favoriet! Budget items en no buy zijn ook erg leuk om te lezen!
phonto-5

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

4 thoughts on “3) In de *spotlight*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge