Kneipp (amandelmelk)

image_pdfimage_print

[social_share]

Pas geleden deed ik mee aan een winactie van Marieke en ik won een heerlijk pakket van Kneipp. Ohhh wat heerlijk om mezelf daar mee te verwennen. Ik gebruikte al snel de douche crème en wat ruikt die lekker zeg. Dat is echt een geweldig verwen momentje onder de douche, zo lekker zacht op de huid. De fles voor in bad heb ik nog niet gebruikt, wij hebben geen bad thuis. Maar hij komt zeker van pas, want in november ga ik samen met mijn vriend een paar dagen naar een huisje en daar hebben ze wel een bad. Deze fles gaat dus zeker in de tas mee, en ga ik heerlijk genieten in bad.

2013-10-03 13.08.09

 

En ook de body crème is heerlijk, al ben ik vaak niet het type die dat soort dingen vaak gebruikt al is het zo lekker voor je huid. Heb verschillende potten body crèmes in huis maar vergeet het eigenlijk altijd te gebruiken. Moet het me nu toch eens aan gaan leren, want het is zo lekker voor op de huid.

Dit pakket bestaat dus uit:
– Een douchecrème (amandelmelk)
– Een badcrème (amandelmelk)
– Een bodycrème (amandelmelk)

2013-10-03 13.22.37

 

Bedankt Marieke en Kneipp voor dit heerlijke pakket.

Please follow and like us:

Comments

comments

debbie

Partner van Bert, trotse mama van Daan ons eerste kindje geboren met het syndroom van down. Vliegt nu hoog in de hemel. Altijd hier in ons hart. Eigenaresse van Day-dreamer.nl een persoonlijke lifestyle blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
× Hoe kan ik jouw helpen?