(gesloten) Bluetooth headset + winactie

image_pdfimage_print

Een hele tijd terug kocht ik een hele dure koptelefoon om muziek te kunnen luisteren. Maar al vrij snel ging er iets kapot eraan en vond ik het niet meer prettig hem te gebruiken. Geluid was prima hoor maar hij zat niet meer zo lekker. Ik gebruik nu veel bleutooth oortjes, echt helemaal super. Daar schreef ik ook al eerder over. Maar een koptelefoon erbij vond ik ook wel weer leuk.

Ik mocht een mooie headset ontvangen, die ik momenteel met veel plezier gebruik. Helemaal in mijn kleur ook, een roze. Deze headset is draadloos, dat vind ik er echt super aan. Geen last van zo,n snoertje. Heerlijk muziek luisteren via mijn telefoon, en ook nog gewoon makkelijk je telefoon opnemen als hij afgaat. Want ja dat kan hier ook mee. Ik ben er helemaal blij mee.

De webshop Smartphonehoesjes heeft een snelle en fijne service waar je van alles voor je telefoon kan kopen. Telefoonhoesjes in overvloed voor verschillende telefoons, vast ook wel voor de jouwe een mooie te vinden.

Ook voor de nieuwe Iphone 6 zijn er hoesjes te vinden, en niet alleen hoesjes ervoor maar ook Iphone 6 accesoires. Zelf heb ik geen iphone meer, maar een samsung note 3. Daar bestelde ik een houder voor op mijn fiets voor. Erg handig als je ergens naar toe wilt fietsen en je de weg niet kent. Gewoon even maps aansluiten en zien waar je heen moet. En aangezien ik echt nooit ergens de weg weet vond ik het wel super handig.

glazen-strass-flipcase-voor-de-iphone-6

 

Heb jij misschien een LG telefoon, nou zelfs daar hebben ze hoesjes voor. Moet je zien hoe leuk, uiltjes voor je LG telefoon.
uiltjes-design-booktype-hoes-voor-de-lg-l70-l65

Wat nu helemaal mooi is ik mag zo,n headset die ik heb ontvangen ook weg gaan geven. Deze zal wel in het wit zijn, aangezien ik weet dat roze niet voor iedereen is weg gelegd heb ik daar voor gekozen. Dus wil jij zo,n handige headset winnen dan verwacht ik wel een paar dingetjes om te doen.

*Volg mij op facebook
*Laat een reactie achter met een geldige email adres
*Deel deze post op facebook/twitter
a Rafflecopter giveaway

Actie loopt tot 27 november 2014

 

hartje

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

5 thoughts on “(gesloten) Bluetooth headset + winactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge