Bodie Boost *3*

image_pdfimage_print

[social_share]

I-love-BodieBoost-4

Begin vandaag met week 6 van BodieBoost, en wat voel ik me er fijn bij. Ben al helemaal gewend aan de gezonde lifestyle, ook omdat ik al een hele tijd bezig was met afvallen. Maar dit helpt me alleen maar nog meer om gezonder te leven, en wat krijg je een geweldige motivatie van Charlotte zeg. En niet alleen van Charlotte, want er is ook een prive facebook voor alle bodieboosters onder ons en daar haal ik ook heel erg me motivatie vandaan. Ben echt al verslaafd aan “the BodieBoost Community” want je krijgt er zoveel steun, en ook fijn om andere te steunen die het nodig hebben.

Ook is er elke donderdagavond om 18:30 een live chat met Charlotte, je kan dan alle vragen stellen die je wilt aan haar en door middel van video chat beantwoord ze je vragen en verteld ze volop over de toekomst van BodieBoost.

Het afvallen gaat niet snel, maar het belangrijkste is dat ik me goed voel bij deze methode en dat het tellertje toch langzaam naar beneden gaat. Zo ben ik nu in 5 weken tijd met BB 1,35 kilo kwijt. Maar me totaal gewicht is al 21,70 kilo wat eraf is.

Soms besef ik niet hoeveel dat eigenlijk is, maar op de sportschool wordt dat me heel erg duidelijk gemaakt. Want laatst zei me vriend daar dat ik gewoon een kind van een jaar of 5a6 kwijt ben geraakt aan kilo,s. Dan wordt je echt even op de feiten gedrukt, dat het veel is wat ik kwijt bent.

Hebben jullie het boek ook al in huis liggen of heb je al een gezonde lifestyle?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Bodie Boost *3*

  1. Zelf vind ik dat mijn levensstijl wel gezonder kan zijn, niet dat ik nu heel ongezond leef ofzo. 😉 Ik moet zeggen dat ik BodieBoost erg positief vind vergeleken met andere diëten en diëtboeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge