Winactie: Cute Is My Name

image_pdfimage_print

[social_share]

Jullie weten nu wel dat ik helemaal gek ben op post te versturen en te ontvangen, soms als ik het kan veroorloven koop ik daar leuke spullen voor. Zie ook steeds meer webshops die allemaal leuke dingen verkopen voor het versieren van brieven en enveloppen, en het maken van hele leuke goodies om bij je brieven te doen.

370

Kennen jullie de webshop Cute Is My Name al? Nee, nou dit is echt een hele leuke webshop met allemaal mooie spullen om te kunnen schrijven met iemand. Postpapier, enveloppen, decotape en zelfs snailmail pakketjes verkoopt Ramona op haar webshop. Ook kan je hier cadeautjes kopen, dus niet alleen onze brief schrijvers onder ons hebben wat aan deze webshop.

Wat is er nou leuker dan ouderwets post versturen, en daarom mag ik in samenwerking met Cute Is My Name een heel leuk verassing snailmail pakketje weg geven te waarde van €7,50

Het enige wat jij hoeft te doen is deze vraag beantwoorden en door te mailen naar: blog@day-dreamer.nl (vergeet niet je adres mee te zenden)
En laat even hier een berichtje achter dat je mee doet.

Waar is Cute Is My Name, gevestigd? (dit kan je vinden op haar webshop)
Deze winactie loopt van 19 maart t/m 26 maart, 27 maart zal ik de winnaar bekend maken.

Cute Is My Name is ook te vinden op facebook en twitter, haar volgen mag altijd dat vind ze vast leuk maar het zijn geen extra punten om te winnen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

6 thoughts on “Winactie: Cute Is My Name

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge