Bodie Boost *1*

image_pdfimage_print

[social_share]

bodie boost1

Bodie Boost, het is een hele hype online geworden. Je kan er haast niet meer omheen. Ik was al een tijd bezig om gezonder te gaan leven, omdat ik echt nodig moest afvallen. Maar 3 weken geleden raakte ik de motivatie een beetje kwijt, en besloot ik toch na lang twijfelen het Bodie Boost boek te bestellen. Ben niet van plan het strikt te gaan volgen, omdat ik al aardig op weg was. Ik begin dus bij stap 2 en 3. Stap 1 is de weekmenu,s die in het boek staan gewoon te volgen, stap 2 is wisselen van producten en stap 3 is zelf menu,s samenstellen.

Hoe werkt dit afslank methoden nou echt… Je gaat in families denken: Groente, fruit, zuivel, koolhydraten en eiwitten. Misschien ken je het vroegere de schrijf van 5 nog wel, daar heeft het wel wat weg van. Elke dag mag je van elke familie 2 hebben. Daarnaast mag je ook nog smaak makers gebruiken, de sausjes dus. En je bent verplicht om 2 keer in de week de joker in te zetten, dat zijn je verwen momenten. Je moet dus snoepen, anders ga je het niet volhouden en zal je eerder terugvallen op je oude vertrouwde gewoontes.

Drink liever geen koffie en frisdranken, (groene) thee en water is goed voor je.

Het boek geeft me de motivatie weer om door te gaan, en zelfs om nieuwe gerechten uit te proberen.

Resultaat deze week: 0,5 kg eraf
In totaal ben ik nu kwijt:

2013-02-17 12.48.44

Zijn er nog meer die bezig zijn met afvallen, en hoe doen jullie het?
www.bodieboost.nl

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Bodie Boost *1*

  1. Goed hoor dat je al zoveel bent afgevallen, dieten is niks voor mij dmv een boek… ik let wel op, en drink veel water en groene thee… kleinere porties eten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge