Boek review “pak me dan”

image_pdfimage_print

[social_share]

Vorige week was ik niet zo lekker en lag samen met mijn vriend de gehele dag op bed. Wat is er dan lekkerder om een boek te gaan lezen. Ik pakte mijn tablet erbij en besloot het boek wat ik had gewonnen via de blog van Marieke te gaan lezen. Het was al een tijd geleden dat ik dit boek kreeg van haar en het werd nu weleens tijd om hem te gaan lezen.

Pak me dan is alleen verkrijgbaar als e-book en kost € 3,99.

Dit boek heb ik in 1 dag uitgelezen, steeds als ik me tablet even weg legde om iets te drinken te halen of zo… Dan kon ik niet wachten om verder te lezen, ik wilde weten hoe het afliep ondanks ik vaak dingen wel van te voren voorspelde wat er ging gebeuren. Vind het boek pakkend geschreven, anders had ik hem nooit in 1 dag kunnen uitlezen. Gewoon een heerlijk makkelijk weg lees boek en ben dan nu ook benieuwd naar haar eerste boek die ze heeft geschreven.

Samenvatting boek

Roos woont samen met de saaie maar lieve Mark en werkt al jaren als winkelmeisje in een bakkerij. Niet erg avontuurlijk misschien, maar wel veilig. Alles verandert als een van Roos vaste klanten, de oude meneer Hoogendoorn, spoorloos verdwijnt. Wanneer ze op onderzoek uitgaat, vindt ze niet meneer Hoogendoorn, maar wel zijn knappe kleinzoon Bastiaan. Terwijl ze samen proberen Bastiaans opa terug te vinden, groeit er iets tussen hen. Maar Roos was toch al gelukkig met Mark? Juist wanneer Roos twijfels op een hoogtepunt zijn, vraagt Mark haar ten huwelijk. Wie moet ze kiezen?

Ik schreef al dat ik het een fijn boek vond om te lezen, in het begin van het boek heb ik enorm moeten lachen om een paar dingen die Roos meemaakte, maar omdat dus te weten te komen wat ze heeft meegemaakt moet je toch echt zelf het boek gaan lezen. Een echte aanrader, voor een heerlijk lees momentje.

Mijn complimenten aan de schrijfster Marieke van Woesik, bedankt dat ik jouw boek heb mogen lezen.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

3 thoughts on “Boek review “pak me dan”

  1. Oeeeh dit klinkt wel echt heel erg leuk! Zo’n heerlijk vakantie boek die je op het strand of een luie dag in bed leest. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge