Oproepje: deel jouw leukste vakantie foto

image_pdfimage_print

[social_share]

Ik bedenk net een leuk idee, aangezien ik gek op fotograferen ben vind ik het ook leuk om naar andermans foto,s te kijken. En misschien jij ook wel! Dus ik dacht misschien is het een leuk idee om iedereen die mee wilt doen de leukste vakantie foto in te zenden en daar iets over te vertellen. Ik wil dan elke week een foto in de spotlight zetten met jullie zelf geschreven tekstje erbij.

Denk jij nu, hee wat een leuk idee ik heb net een mooie vakantie foto die ik wel wil delen, stuur hem dan naar: blog@day-dreamer.nl en hou daarna mijn blog in de gaten, want misschien kom je wel heel snel in de spotlight te staan met jouw vakantie foto.
Ps: Heb je een eigen blog zet de link dan ook even in de mail

Het hoeft niet speciaal een foto te zijn dat je op vakantie bent, want als jij iets leuks met vakantie heb gedaan terwijl je gewoon thuis was mag dat ook als foto. Als je er maar het vakantie gevoel van krijgt.

Dit is mijn foto…Ik ben ook niet op vakantie geweest, we hebben straks wel 3 weken vrij samen maar gaan niet weg.
Ik ben pas even een weekendje naar mijn vriendin geweest in Den-Haag en zijn we samen lekker gaan uitwaaien op Scheveningen. Daar moesten natuurlijk foto,s van gemaakt worden en zo is deze foto dus geboren.

DSC_0071
Zo en nu ben JIJ aan de beurt…. Ben benieuwd naar jullie vakantie kiekjes.

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Oproepje: deel jouw leukste vakantie foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge