Dag van de liefde

image_pdfimage_print

2012_0512-liefde-is

 

Ja ik weet het 14 februari is al geweest en dat is de dag van de liefde, maar ik ben van mening dat je elke dag lief moet zijn voor degene die dierbaar voor je is. Moet daar dan speciaal een dag voor zijn. De winkels spelen er mooi in mee, dat neemt niet weg dat het best een leuke dag kan zijn. Vroeger op school was het leuk toen konden we een roos kopen en laten bezorgen bij iemand die je wilde verassen, natuurlijk wel in het geheim. Want daar staat valentijn eigenlijk voor. Dit jaar kreeg ik ook iets liefs van mijn vriend en gaf hem zelf ook iets terug, maar eerlijk gezegd was het niet alleen vanwege valentijn maar omdat we het allebei wel konden gebruiken na zo,n heftige periode. Zelfs kregen we van mijn mams en haar man een bos bloemen bezorgt zo lief.

319_30ddmjy9y

liefde1
grenzeloos
clipart_liefde-is_animaatjes-10
clipart_liefde-is_animaatjes-8
clipart_liefde-is_animaatjes-7
animaatjes-liefde-is-00258

Toch ben ik benieuwd wat jullie van valentijn vinden en of jullie hieraan hebben gedaan?

Please follow and like us:
Pin Share

Comments

comments

1 thought on “Dag van de liefde

  1. Ik werd mee verrast we ginnen lekker uit eten geweldige valentijn
    maar ik ben het met je eens voor mij is het altijd valentijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge